Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İchiji biraz daha gözüme girdi nedense bu bölüm. Ayrı bir gizemi havası var :D
Kapak resmi de iyiydi ayrıca. Eğer orada ada namına bir şey kaldıysa Ace ve Teach'in vs attıkları adaya benzettim nedense.

Serinin 1. bölümünden itibaren dandirik pistolünü bile kolunu uzatarak atan adam, dövüşme stili orasını burasını uzatmak olan adam kolunu uzatmadan dövüşecek :alkis:

Ne kadar mantıklı bir yorum attığını görmüş oldum @Raiden, teşekkür ederim :)
Senin mantığına göre cevap verdim ne yapayım la? Kong gunda falan kol mu uzatıyor? Şart değil kol uzatması. Yine mantığını doğru sayarsak Luffy kolunu uzattığında kolu gidecek. E o halde niye uzatsın? Culverin yapmaz da başka bir şey yapar. Dibine girip dövüşür falan fıstık. Çaresiz mi kalacak sanıyorsun?

@Mystic07
@Densetsu no Samurai
Haki ve kokadan önce dediğin gibiydi. Ama şu an öyle değil. Yine de bir kılıç ustası kesmek isterse Luffy'nin kokasını aşabilir bu çok normal. Tabi burda iyi seviye bir kılıç ustasından bahsediyorum. Ama Luffy kokadan öncesinde olduğu gibi artık korkmak zorunda değil bir kılıç ustası karşısında kolunu uzatırken. Bunu söylemek istiyoruz. Bu adamın sonuçta kılıca kafa attığını da gördük.

Sizin dediğinize göre Law karşısında herkes dezavantajdadır. Çünkü uzamana ya da herhangi bir şeye gerek yok. Adamın roomu çok geniş. Ve içinde ameliyat masasına yatırılmış gibi oluyorsun. Atakları kesişleri her yönde olabilir. Bu adama karşı bile savunma yapıp kol,gövde kaptırılmayacağı düşünülüyorsa gördüğümüz örnek vs'lerde Luffy'nin de bu olaydan dediğiniz kadar etkilenmemesi gerekiyor dostum. Anlatmak istediğim Luffy artık bir kılıca yumruk bile atabilir. Bu onun haki seviyesine bağlı bir şey.

@Densetsu no Samurai
Kolunu uzatmadan dövüşür gerekirse. O da faça yememek için. Kolu düşeceğinden değil. Haki bugünler için var işte. Hakisi daha iyi olsaydı ufak bir çizikle sıyrılacaktı. Uyanışla Dof delik deşik etti de bir şey olmadıysa bundan hiçbir şey olmaz.

@Mystic07
Al işte denk, belki de daha güçlü birisi var karşısında. Kesip atsın bakalım nasıl yapıyorsa.
Luffy haki kullanmamış olsa o kolun birazı kesilmezdi.Kopardı. Normal hali lastik la. Ve herif de Dof'un kil testeresi tarzında bir saldırı yaptı ama kesik biraz oldu.

Dof da o saldırıyı yaparken Law koka yapsaydi muhtemelen o da yirtardi. Koka ile Dof'tan korunabildigini görmüştük çünkü ama muhtemel hakisi bittiği için öylece kalakaldi.

Sanırım Luffy lastik diye değil, kol bacak uzatarak dövüştüğü için diyorlar. Yoksa normal insanda ortadan ikiye ayrılmıyor. Düz dövüşmekten ise silah kullanmak daha mantıklı.
Kesecekti tabi ki. Fakat Luffy'nin bu konuda daha fazla zaafiyeti var diyorum. O da dövüş tarzı yüzünden. Kolunu adamın saldırı yapabileceği alana kadar uzatıyorsun. Sen bunu geri çekene kadar adam keser atar. Bunun hangi tarafı kabul edilemez bunu anlamıyorum. Enteresan yani @Raiden ?
Anlıyorum da Luffy yavaş çekimde kolunu bacağını uzatmıyor ki. Hele de Gear'larda daha bi hızlı oluyor. Yani normal bi insanın tekme tokat kılıca karşı dövüşmesi ile Luffy'nin lastik adam şeklinde dövüşmesi aynı benim gözümde. Zaten haki de var seride, yoksa gerçek hayat gözüyle baksan tabi kılıç kullanan her türlü avantajlı da bu bir manga ve haki diye bir şey var.
Bana çok saçma geliyor yani bu kılıç ustalarının Luffy'ye anti olması olayı. Her şeyden önce böyle bir şey olsa Oda birine söylettirir falan ama yok benim bildiğim mangada bu tip bi diyalog. Şimdi de karşısında bi kılıç kullanıcısı var ama bu tip bi konuşma yok.
Luffy kendi kendine kılıca karşı dezavantajlı olduğunu söyleyebilirdi. Ya da Cracker bunu dile getirebilirdi ama Oda böyle bir şey dedirtmemiş ikisine de.

İşin özü benim için bu düşünce oldukça saçma, ama Oda tarif ettiğim şekilde bunu sinyal verdirirse kabul ederim. Zaten benim anlamadığım nokta mangada böyle bir şey olmamasına rağmen bu kadar diretilmesi. Kendi mantığını mangaya üstün tut, bir de yetmezmiş gibi bunu başkalarına diret :) Saçma.

Senin mantığına göre cevap verdim ne yapayım la? Kong gunda falan kol mu uzatıyor? Şart değil kol uzatması. Yine mantığını doğru sayarsak Luffy kolunu uzattığında kolu gidecek. E o halde niye uzatsın? Culverin yapmaz da başka bir şey yapar. Dibine girip dövüşür falan fıstık. Çaresiz mi kalacak sanıyorsun?
Gerekirse yine uzatsın yahu :D Görende Luffy 50 saniyede atıyor sanacak uzattığı yumruğu. Gin'in bankaisi gibi Lufffy'nin yumruklar.

Bu arada Akainu nasıl bir canavarmış anlaşılıyor.

Adam tek başına çok iyi iş çıkarmış cidden filo amirali olmak için yaratılmış :)
O olay bence tamamen sacmalik. Eger kuzani rahat desseydi tamam akainu amiral üstü, yonkou seviyesi, yonkou astlarini paramparca eder derdim ama kuzana neredeyse denk olan bir adam normal bir amiral sevisidir. Marco+croc+vista nin yari dağılmış akainuya karsi bise yapamamalari cok sacma. Ve bu olaydan 1 bölüm sonra ben beckman kizaru sahnesi var. Cok mantıksız. Bizim luffynin degerini hissettirmek ve shanks e gereklilik olusmasini saglamak icin yedi iste bi halt. Yonkou sag kollari <amiraller yonkou>= amiral , falan hepsinin kaynagi aha bu sahne.

Luffy'nin yaptığı tekniklerin %90'ı kol bacak uzatmak üzerine la :/ Lan ne Luffy'miş arkadaş. Luffy tamam sensin gardaş. Sen gerekirse kılıç ustasıyla eline kılıç alır dövüşürsün, tamam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık