Sanırım Luffy lastik diye değil, kol bacak uzatarak dövüştüğü için diyorlar. Yoksa normal insanda ortadan ikiye ayrılmıyor. Düz dövüşmekten ise silah kullanmak daha mantıklı.
Kesecekti tabi ki. Fakat Luffy'nin bu konuda daha fazla zaafiyeti var diyorum. O da dövüş tarzı yüzünden. Kolunu adamın saldırı yapabileceği alana kadar uzatıyorsun. Sen bunu geri çekene kadar adam keser atar. Bunun hangi tarafı kabul edilemez bunu anlamıyorum. Enteresan yani
@Raiden ?
Anlıyorum da Luffy yavaş çekimde kolunu bacağını uzatmıyor ki. Hele de Gear'larda daha bi hızlı oluyor. Yani normal bi insanın tekme tokat kılıca karşı dövüşmesi ile Luffy'nin lastik adam şeklinde dövüşmesi aynı benim gözümde. Zaten haki de var seride, yoksa gerçek hayat gözüyle baksan tabi kılıç kullanan her türlü avantajlı da bu bir manga ve haki diye bir şey var.
Bana çok saçma geliyor yani bu kılıç ustalarının Luffy'ye anti olması olayı. Her şeyden önce böyle bir şey olsa Oda birine söylettirir falan ama yok benim bildiğim mangada bu tip bi diyalog. Şimdi de karşısında bi kılıç kullanıcısı var ama bu tip bi konuşma yok.
Luffy kendi kendine kılıca karşı dezavantajlı olduğunu söyleyebilirdi. Ya da Cracker bunu dile getirebilirdi ama Oda böyle bir şey dedirtmemiş ikisine de.
İşin özü benim için bu düşünce oldukça saçma, ama Oda tarif ettiğim şekilde bunu sinyal verdirirse kabul ederim. Zaten benim anlamadığım nokta mangada böyle bir şey olmamasına rağmen bu kadar diretilmesi. Kendi mantığını mangaya üstün tut, bir de yetmezmiş gibi bunu başkalarına diret

Saçma.