Sevindim.+1 bugün ilk kez sana katılıyorum dostum.

Sevindim.+1 bugün ilk kez sana katılıyorum dostum.
Tek olmayacağı artık kesin, +Kid çizemezler bile şu görünüşte. Daha önce tüm adalar ayaklanacak, müttefikler gelecek, novalar işin içine girecek falan fistan anca düşer dedim ama ben Luffy'i bu kadar zayıf beklemezdim. Artık 2 değil 5 kişi kar etmez Linlin'e. Bakalım ne olacak ama benim için bu durumda Linlin düşmeze devamHacı Mom gidici her türlüZaten ben Mom'a tek başına dalacağını düşünmüyorum Luffy'nin biliyorsun. Kidd'le beraber indirecekler Mom'ı. Belki 3. kişi de katılabilir duruma göre bakalım
![]()
Sonunda benzer düşündüğüm birini gördümBence arcin gidisatinda kilit rolü bege oynayacak. Dövüşe de karışmış olabilir.
Killer Sanji'nin abisi olarak düğünü basacak. Üç nova Mom'a dalacak diye bekliyorum ama 3. sü kim o konuda emin değilim. Bu kadın iflah olmazTek olmayacağı artık kesin, +Kid çizemezler bile şu görünüşte. Daha önce tüm adalar ayaklanacak, müttefikler gelecek, novalar işin içine girecek falan fistan anca düşer dedim ama ben Luffy'i bu kadar zayıf beklemezdim. Artık 2 değil 5 kişi kar etmez Linlin'e. Bakalım ne olacak ama benim için bu durumda Linlin düşmeze devamDur bakalım Linlin vs Kaido bekliyorum
![]()
Hayır ben anlatamamışım G4 hızlı diyorum zaten. O sahne de ekstrem bi örnek. Adamın içinden başka biri çıkacağını nereden bilsin çocuk? Şimdi sen diyorsun ki G4 halinde olmasına rağmen kılıçla kesmiş işte. Ben de diyorum ki normal tekme-tokat dövüşen biri olsa yine aynı durum olurdu, çok bir fark yok. Zaten tam kesememiş bile yine kol yerinde ve kullanıyordu hiçbir şey olmamış gibi.G4 yavaş mı hacı ? G4 tüm gearlardan güç olarak da hız olarak da daha üstün ? Ee bu sahne g4'le yapılmamış mı ?
Dediğine göre bu sahnenin olabilmesi için g4 hızının normal bir tekme ya da yumruk hızında olması gerekir. Ee böyle bir durum söz konusu mu g4 için ? Anlatabiliyor muyum ?
Sanırım benim anlatamadığım şey şu:
Sanki ben tüm kılıç ustaları Luffy'nin antisi diyorum. Ülen Luffy'nin Kraker'i yenebileceğini ben söylüyorum zaten ?
Tabi ki karşıdaki adamın haki seviyesi ve kılıç ustalığı önemli. Ben de zaten böyle adamlar karşısında Luffy dezavantajlı diyorum. Tutup da A kişisine karşı Luffy'nin dezavantajı var demiyorum.
Pek sanmıyorum.Luffy Cracer ın leşini çay partisinin ortasına fırlatacak ...
Başka bir isim koyup kullanması muhtemel.![]()
Şu adamı çıldırtacaklar.
Ve diğer bir soruma gelecek olursak , bu adam Okama Kenpo kulllanacak mı ? Şuana kadar gördüğümüz Okama kenpolar ile alakası yok ondan soruyorum. Reddediyor olabilir mi ?