Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı Mom gidici her türlü :) Zaten ben Mom'a tek başına dalacağını düşünmüyorum Luffy'nin biliyorsun. Kidd'le beraber indirecekler Mom'ı. Belki 3. kişi de katılabilir duruma göre bakalım :)
Tek olmayacağı artık kesin, +Kid çizemezler bile şu görünüşte. Daha önce tüm adalar ayaklanacak, müttefikler gelecek, novalar işin içine girecek falan fistan anca düşer dedim ama ben Luffy'i bu kadar zayıf beklemezdim. Artık 2 değil 5 kişi kar etmez Linlin'e. Bakalım ne olacak ama benim için bu durumda Linlin düşmeze devam:D Dur bakalım Linlin vs Kaido bekliyorum:p

Yami

Beyler G4 kılıç kullanımına olan zayıflığı artırıyor olabilir mi ? :/
Yani lastik özelliğini kaybetmiyordu beden + haki kaplı. Sonuçta bu adamın formu zıplayan adam.
Nasıl zıplıyor ? Lastik meyvesi ile lakin normal koka'da böyle bir şey söz konusu değil.
Bence bu formdan çıkması lazım. Düz hakiyle kapışsa daha fazla şansı olur.
Zaten başlarda düz haki ile kılıca iyi karşılık veriyordu

Tek olmayacağı artık kesin, +Kid çizemezler bile şu görünüşte. Daha önce tüm adalar ayaklanacak, müttefikler gelecek, novalar işin içine girecek falan fistan anca düşer dedim ama ben Luffy'i bu kadar zayıf beklemezdim. Artık 2 değil 5 kişi kar etmez Linlin'e. Bakalım ne olacak ama benim için bu durumda Linlin düşmeze devam:D Dur bakalım Linlin vs Kaido bekliyorum:p
Killer Sanji'nin abisi olarak düğünü basacak. Üç nova Mom'a dalacak diye bekliyorum ama 3. sü kim o konuda emin değilim. Bu kadın iflah olmaz :D

G4 yavaş mı hacı ? G4 tüm gearlardan güç olarak da hız olarak da daha üstün ? Ee bu sahne g4'le yapılmamış mı ?

Dediğine göre bu sahnenin olabilmesi için g4 hızının normal bir tekme ya da yumruk hızında olması gerekir. Ee böyle bir durum söz konusu mu g4 için ? Anlatabiliyor muyum ?

Sanırım benim anlatamadığım şey şu:

Sanki ben tüm kılıç ustaları Luffy'nin antisi diyorum. Ülen Luffy'nin Kraker'i yenebileceğini ben söylüyorum zaten ? :)

Tabi ki karşıdaki adamın haki seviyesi ve kılıç ustalığı önemli. Ben de zaten böyle adamlar karşısında Luffy dezavantajlı diyorum. Tutup da A kişisine karşı Luffy'nin dezavantajı var demiyorum.
Hayır ben anlatamamışım G4 hızlı diyorum zaten. O sahne de ekstrem bi örnek. Adamın içinden başka biri çıkacağını nereden bilsin çocuk? Şimdi sen diyorsun ki G4 halinde olmasına rağmen kılıçla kesmiş işte. Ben de diyorum ki normal tekme-tokat dövüşen biri olsa yine aynı durum olurdu, çok bir fark yok. Zaten tam kesememiş bile yine kol yerinde ve kullanıyordu hiçbir şey olmamış gibi.

Her neyse sen zaten fikrini değiştirmezsin, ben de mangadan bu tip bir işaret almazsam fikrimi değiştirmem. Bu tartışma burada bitsin madem :)

Yami

Şu adamı çıldırtacaklar.
Ve diğer bir soruma gelecek olursak , bu adam Okama Kenpo kulllanacak mı ? Şuana kadar gördüğümüz Okama kenpolar ile alakası yok ondan soruyorum. Reddediyor olabilir mi ?

Luffy Cracer ın leşini çay partisinin ortasına fırlatacak ...
Pek sanmıyorum.
Luffy'nin Crackeri yenmesi için oda bir tek Acıya dayanamıyorum felan gibi bir cümle kurdurttu cracker için eğer bu şekilde yenilmez ise ki çok saçma olur Kong Gun isabet edipte yenilirse [ mağlum bu adam az daha luffy'nin kolu kesiyordu - Luffy en güçlü kouka gibi bir şeyler dedi ] o zaman Luffy için şans görmüyorum ben

Adam sonsuz sayıda Kraker askeri yapabilirim diyor. Luffy 5dk kaldı.
Tam tersi olmaz umarım :D

Şu adamı çıldırtacaklar.
Ve diğer bir soruma gelecek olursak , bu adam Okama Kenpo kulllanacak mı ? Şuana kadar gördüğümüz Okama kenpolar ile alakası yok ondan soruyorum. Reddediyor olabilir mi ?
Başka bir isim koyup kullanması muhtemel.
Tekniğin ismi engel şu haliyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık