Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838: Bropper

Bölümü nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu adamı çıldırtacaklar.
Ve diğer bir soruma gelecek olursak , bu adam Okama Kenpo kulllanacak mı ? Şuana kadar gördüğümüz Okama kenpolar ile alakası yok ondan soruyorum. Reddediyor olabilir mi ?
Tabi ki de reddediyordur :D Zamanı geldiğinde -ki bu ark olması lazım- bi flashback girer sonra da kullanır mecbur kaldığı için vs.
Ichiji veya Niji buna sebep olabilir gibi. Ben babasından da ümitliydim ama fos çıktı :D

Çay partisine kraker ile gitmek mantıklı... Krakeri Big Mom'ın önüne atar..

Big Mom çayına bana bana yer krakerleri...:ehe:

Yami

Çay partisine kraker ile gitmek mantıklı... Krakeri Big Mom'ın önüne atar..

Big Mom çayına bana bana yer krakerleri...:ehe:
Krakeri yendikten sonra Luffy'de partiye gidip posta koyacak derman kalırsa ağır saçmalar.
Tek dalsın o zaman Yonkouya ne anladık bu işten :D

Şu adamı çıldırtacaklar.
Ve diğer bir soruma gelecek olursak , bu adam Okama Kenpo kulllanacak mı ? Şuana kadar gördüğümüz Okama kenpolar ile alakası yok ondan soruyorum. Reddediyor olabilir mi ?
Reddetme değil de mangaka yenecegi bir adamın karşısında gösterip şov yaptırmak niyetinde olabilir.

Aksi durumda bu adam kadınlara vurmayi reddeder, ölse vurmaz misal. Reddediyorsa okama kenpoyu da hic kullanmaz. Zaten en basta kullanmayacağı şeyi öğrenmez herhalde.

Ben bekliyorum sabirla. Adına okamayi koymaz muhtemelen ama :D

karolla

Kraker muhtemelen hiç defans gücü olmayan biri. Ama hayvan gibi hakisi ve saldırı gücü var. Şimdiye kadar kendini hep zırhla koruduğuna göre pek darbe yememiş. Bu yüzden dayanıklılığı çok düşüktür. Bu yüzden de kokasını ilerletip, kuklaları daha sağlam yapmış. Saldırı gücü hızı falan çok iyi olsa da vücuduna direkt yiyeceği bir king kongdan sonra feleği şaşabilir.

Kraker muhtemelen hiç defans gücü olmayan biri. Ama hayvan gibi hakisi ve saldırı gücü var. Şimdiye kadar kendini hep zırhla koruduğuna göre pek darbe yememiş. Bu yüzden dayanıklılığı çok düşüktür. Bu yüzden de kokasını ilerletip, kuklaları daha sağlam yapmış. Saldırı gücü hızı falan çok iyi olsa da vücuduna direkt yiyeceği bir king kongdan sonra feleği şaşabilir.
Adamın hakisi yeter defans yapması için. Kokası ile defansı'da hayli hayli güçlüdür. King kongu karşılayabilir ve hatta hasar dahi almaz eğer aşamazsa Luffy defansını ki görünürde aşamaz.

Dayanıklılığı ise soru işareti. Şu an için dayanıklılığının iyi olduğu farz edilebilir aksi bir durum yok. Adamın fiziği gayet iyi durumda görünüyor.

Makul bence de o tarz bir zayıf noktasi vardir. Ayrica big mom un bos konusmus demek ki lafini görünce emin oldum luffy crackeri ufalayip mama yapacak (g5 le de olabilir) belki de luffy suan begenin haliyle kalenin icinde biryerlerde olabilir. 1 gün atladı. Hersey mümkün. Aşırı heyecanli.

Son düzenleme:
Adam kendini niye riske atsın, yolunu bulmuş işte, adamın zırhını kırabilen kişi sayısı çok azmış ve hükümetin bile Cracker'in gerçek kimliğinden haberi yok, enayi gibi zırhının fotoğrafını koymuşlar aranma ilanına. Acıyı seven insan heralde mazoşist olur, kimse acıyı sevmez Cracker'da kendini garantiye alıp savunmasını sağlam tutarak dövüşmeyi tercih etmiş. Doflamingo nasıl klon yapıp Luffy ile Law ile dövüştürüyordu, bu da bir üst versiyonu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık