Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baktımda gerçekten Luffy artık g2 iyi istediği bölgede konuçlandırıyor yani eskiden ayaklarından pompalıyordu tüm vücuduna ama şimdi bölgesel görüyoruz hep kollarına yapıyor sadece o kısımdan duman çıkıyor. Demek ki hayatını kısaltmamanın yolunu böyle mi buldu acaba? Yada heryerine yapınca red hawktan dahada sağlam bir vuruş mu olacak acaba valla çok meraklandım.

Streamden bir daha okudum ve ne acı ki Doffy ölmeyecek, esir alacaklar. Plan bu, Law gelecek hafta bunun nedenini ayrıntılı açıklar.
Daha mantıklı olur bu hareket :good:Dünya hükümeti, kaido ve kutsal ejderlere karşı:artiz:

Edit = Ölümsüzlük ameliyatını yapan kişinin kendisi ölmüyormuydu, ben mi yanlış hatırlamıyorum.

Roronoa Zoro

Ölümsüzlük belki de sadece uzun yaşam veriyordur, hani Wolverine gibi değil; kafanı,kolunu,böbreğini koparırlarsa ölüyorsundur.

Streamden bir daha okudum ve ne acı ki Doffy ölmeyecek, esir alacaklar. Plan bu, Law gelecek hafta bunun nedenini ayrıntılı açıklar.
Yoruma sonuna kadar katılıyorum :good: .Law ın sürekli Doff un kalbini almaya çalışmasını göz önüne alırsak çok mantıklı. Bir de böyle bir karakterin hem bulunduğu konum itibariyle hemde bağlantıları dahilinde Doffy canlı daha iyi iş görür diye düşünüyorum :) .
Aklımda acayip senaryolar dolaşmaya başladı bea :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık