Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet su anda dof savunma mekanizması :kafes var dof güçsüz :D yahu adam alanı daraltıyor işte luffy de o zaman zarfı içerisinde bunu yenmek zorunda veya fuji kesecek kafesi yani dofun gücüyle ne alaka ?
Önceki mesajları bir okusan farkedeceksin.İplerin büyük bir kısmını kafese kullandığı için sağlam hareketlerini yapamayacağını söylüyorlar.

ölumsuzluk operasyonunu luffy'e yapmasi lazim veya yapilmis olmasi lazim cunku luffy habire g2 aciyor, ve bu hayat suresini kisaltiyor.
Benim bildiği yeni dünyaya geçtiklerinde luffy nin bu zayıflığı bittiğidi yani daha ömründen yaşam gitmiyor bildiğim.Yeni dünyaya gelene kadarda 13.5 yılı gittiğini biliyorum..

Streamden bir daha okudum ve ne acı ki Doffy ölmeyecek, esir alacaklar. Plan bu, Law gelecek hafta bunun nedenini ayrıntılı açıklar.

Law'ın aldığı yaralar anca seri sonu iyileşir. Ölmez zaten D. azmi falan diye kalbi tekrar atar, ''seni gömmeden gitmicem'' Dof diye gezer.

Bence Luffy'e taktik vermiş yada ben ölürsem Dofi'yi mutlaka almalısın gibi şeyler söyleyecek gelecek bölüm acıklı bir fb bizi bekliyor plan değilde ben öyle hissettim.

ölumsuzluk operasyonunu luffy'e yapmasi lazim veya yapilmis olmasi lazim cunku luffy habire g2 aciyor, ve bu hayat suresini kisaltiyor.

birde son sayfada yazan dinle hasir sapka gecmise gidecegini sanmiyorum, o koseyi koyu renk ile bitirmemis Oda.
bilmiyorum bu tabiiki bir ihtimal.
Luffy Yeni Dünya'ya girdiğinden beri tüm beden g2 yapmıyor. Bölgesel g2 yapıyor. Kaldı ki Luffy'ye ölümsüzlük(ne tarz bir ölümsüzlük olduğunu bilmiyoruz) verilmesini hem Luffy (birinin hayatı karşılığında kendi yaşayacak) istemez, dengeler açısından da sıkıntı olur.

Luffy zaten ölümsüz birde Lawdan yetenek almasına gerek yok.

Ayrıca verilse bile çok abes duracak , ana karakterin ölümsüz olduğunu bildiğim bir seri okumak , dövüşlerini ölümsüz olduğu için izlemek gereksiz olur.

Kafesle ilgili Issho'dan bir hareket bekliyorum , çünkü o kafes küçüldükçe içindeki halkı ezip geçecek , Issho buna da göz yumarsa artık onun amirallik sıfatına ben...( gerçi geçen bölümlerde haklı güvenli bir yere topladıklarını söylediler ama)

Luffy Yeni Dünya'ya girdiğinden beri tüm beden g2 yapmıyor. Bölgesel g2 yapıyor. Kaldı ki Luffy'ye ölümsüzlük(ne tarz bir ölümsüzlük olduğunu bilmiyoruz) verilmesini hem Luffy (birinin hayatı karşılığında kendi yaşayacak) istemez, dengeler açısından da sıkıntı olur.
Tüm benden g2 yapmadımı kolezyum yumda hem hangi g2 yapacak olsada yine hayatının kısalacagını düşünmüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık