Dof, kafesin yok olmaması için güçlü saldırılar yerine basit teknikler deneyecek diyor yani.Kafesin daralması nasıl dezavataj oluyor. Aksine daha avantajlı bir durum.
Dof, kafesin yok olmaması için güçlü saldırılar yerine basit teknikler deneyecek diyor yani.Kafesin daralması nasıl dezavataj oluyor. Aksine daha avantajlı bir durum.
Ben normalde Stream'i beklerdim ama bu bölüm dayanamadım. Pişman oldum tabii sonraÇeviri farkı benim en çok Dofun punk hazarda gelişinde gözüme batmıştı. Dof Luffyi bıraktıkları için denizcilere fırça çekerken birinde ''Law güçlü olabilir, ama Hasırşapka sıradan bir korsan'' diyor diğerinde Lawın Shibukailiğine atıfta bulunarak ''Law farklı ama, Hasırşapka sıradan bir korsan'' diyor. Arada dağlar kadar fark var tek kelimeden.
Sen deyince dikkat ettim, hakikaten o sebepten dolayı mı acaba? Çok mantıklı aslında.[/SPOILER]
Mesajını gördükten sonra sayıyı dikkatli bir şekilde Mangastreamden okudum. Cidden kalite farkı çok bariz. Artık direk streami bekleyeceğim. Dof serinin en sağlam villaini şu an. Yalnız güçlü saldırılar kullandığında kafesin daralması sıkıntılı. İplerinin büyük bir bölümünü kafes için harcıyor anlaşılan. Dövüşün büyük bir bölümünde kafesin daha fazla daralmaması(veya yok olmaması) için güçlü saldırılarını kullanmaktan kaçınabilir. Keşke iki tarafın da tüm gücüyle savaşabileceği bir ortam olsa.
Hani bana gore kafesin daralıp daralıp feci bir sekilde katliam yapacak gibi geldi bana.Dof, kafesin yok olmaması için güçlü saldırılar yerine basit teknikler deneyecek diyor yani.
manga denizi çevirmişTürkçesi ne zaman yayınlanır acaba bilen var mı?
Aynen bu ve bu sahneye giriş sayfasını da ben 5 6 kere açıp baktım çizimleride kaliteliBu sahne çok hoşuma gitti niyeyse durup durup açıyorum burayı.
![]()