Law'ı behehehe diye gülerken görmek istemiyorum taşla sopayla böcükle falan değişsin Trebol olmasın. Teori güzelmiş bu aradaYalnız teori iyiymiş. Law çaktırmadan Trebol ile değiştirse ruhunu fena olur
Law'ı behehehe diye gülerken görmek istemiyorum taşla sopayla böcükle falan değişsin Trebol olmasın. Teori güzelmiş bu aradaYalnız teori iyiymiş. Law çaktırmadan Trebol ile değiştirse ruhunu fena olur
Meyvenin ölümsüzlüğü kullanılınca zaten kullanıcı ölüyor, meyve şimdiye kadar seride açıklanmış açık ara en yüksek değere sahip nedeni bu zaten. Meyve aktif değilken bile gücü işlemeye devam ediyor. Zaten bu yüzden meyveyi buglu görüyorum. Meyve 1 den fazla kişiye ölümsüzlük bahşedebiliyor.Önemli olan şey bu meyvenin özelliği olan " Ölümsüzlük " kullanılacak mı ? :/
Mingonun hemen öldürdüğünü sanmıyorum .
Ayrıca bu meyvenin ölümsüzlüğünü kullandın. Sonra meyve kullanıcısını öldürdün .
Sonra bu meyveyi tekrar buldun yine başkasını ölümsüz yapabiliyor musun ? :/
Eğer öyle ise bu meyve Vegapunkun gözünden kaçmazdı :/ İşin rengi değişiyor.
Edit ;
Bu arc meyve olayını bayağı bozdu. Tel meyvesi olsun bu meyve olsun.
Bayağı troll meyveler :/
Niye Alucard gibi düşündün ki? Yaş olarak ölümsüzlük kastediliyor bence.Ope Ope ölümsüzlük verebiliyor tamam. Peki şimdi Luffy'nin bu meyve sayesinde ölümsüz olduğunu varsayalım, kafası kesilse bile ölmeyecek mi yani ne saçma bir yetenektir bu?
Yaş olarak ölümsüzlükse hayat feda etmenin değmeyeceğini düşündümNiye Alucard gibi düşündün ki? Yaş olarak ölümsüzlük kastediliyor bence.
Elf gibi düşün yada ölümsüzlük bahşedildikten sonra hiç yaşlanmayacak ama kafası koparsa yinede ölecek.Yaş olarak ölümsüzlükse hayat feda etmenin değmeyeceğini düşündüm![]()
Lastik meyvesi bu kertenkele değil :/Belki kopunca yerine uzuyordur Luffy'nin yeteneği bunu daha da anlamlı kılıyor.
Hangi yeteği kopan bir tarafını geri getiriyor veya yeniden çıkartıyorBelki kopunca yerine uzuyordur Luffy'nin yeteneği bunu daha da anlamlı kılıyor.