Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu kadar takmayın Oda yaparsa yaşar neden olmasın :D Yani anime serisi bu. Adam bir meyve yiyip ışık oluyor, lav oluyor buna takmıyorsunuz da, arkadaş kalbini çıkarıp vermiştir böylece ölmez dediğine mi takıyorsunuz :D Oda yaparsa Law'ın böyle bir yeteneği var diye gösterirse ne diyeceksiniz? Olmaz böyle deyip seriyi mi bırakacaksınız yapmayın Allah aşkına beyler :D

Roronoa Zoro

Yav arkadaş mantıklı olun biraz yaa. yaşlanma olmuyor ölümsüzlük işte. ama dış etkenlerden hasar alıyorsun yani ölebilirsin

Arc 80 bölüm oldu ve asıl dövüş yeni başlıyor. Gerçekten bu arc çok büyük umutlarla başlamıştı ama patates oldu çıktı. Cidden aşırı sıkıldım bitsede gitsek.

Önceki mesajları bir okusan farkedeceksin.İplerin büyük bir kısmını kafese kullandığı için sağlam hareketlerini yapamayacağını söylüyorlar.
Okudum zaten ona ne alaka dedim. Yani sonuçta ip üretiyor adam belli bir ipi mi var bunun? Mesela magellanın belli bir zehri mi var bi siseye doldurunca azalsın. Bunun bile dofu zayıflatcagına yormak garip yani.

Okudum zaten ona ne alaka dedim. Yani sonuçta ip üretiyor adam belli bir ipi mi var bunun? Mesela magellanın belli bir zehri mi var bi siseye doldurunca azalsın. Bunun bile dofu zayıflatcagına yormak garip yani.
Belki ayni anda kullanabilecegi ip miktari sinirlidir. Ayni bartonun kalkani gibi.

O ipler merkeze geldiğinde yani doflamingo ile birleştiğinde super saiyan mod on olacak dof, aynı zamanda yolda gelirken hızar görevi görüp milleti biçecek:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık