Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 780: 'Kalp' Laneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy belamy icin ister olumsuzlugu :)
Bunu daha önce dillendirmiştim ama göz yaşı ile olacağını düşünüyorum bu işin, çünkü ölümsüzlüğü kullanırsa Law ölür. Ama serinin gidişatına ters olur böyle bir durum, bütün supernova'ların son savaşta bulunacağını düşünüyorum güçlenmiş bir şekilde :artiz:

Edit = Bellamy'nin, luffy'i kurtarmaya çalışırken böyle bir olayın olacağını düşünüyorum, ağır yaralanacak.

Teori iyiymiş de orada Dof varken ve sadece Law ile ilgilenirken bunu çok iyi anlardı. Çünkü gördük ki adamda k.haki sağlam. Bunu sezmemesi gözden kaçırmaması mümkün değil. Ben bu teorinin gerçek olacağını sanmıyorum. Baloncuğa bakılırsa geçmişten söylenen bir sözü hatırlıyor Luffy.

Luffy belamy icin ister olumsuzlugu :)

Keşke geberip gitse de biz de kurtulsak.

Bence law kalbini çıkarıp luffye verdi. Savaşta kalbini korumak için. Sonuçta kalp attığı sürece insan yaşamaya devam eder. Luffy onu hatırlıyor sanırım.

Bence law kalbini çıkarıp luffye verdi. Savaşta kalbini korumak için. Sonuçta kalp attığı sürece insan yaşamaya devam eder. Luffy onu hatırlıyor sanırım.
Kalp attığı sürece insan yaşamaya devam mı eder? :S
Law'dan geriye bişi kalmayacak bu gidişle ama kalbi dışarıda sıkıntı olmaz mı dicez? :/

Geçenlerde İndiana Jones filmi seyrediyordum.Law'ın Mes saldırısını filmden almış sanırım mangaka o da bir yerden alınma büyük ihtimalle. :/

Abi teori güzel de kalbi yetenekle değil, direk elinle sök çıkar adam ölür ama kalp atmaya devam eder. Kalp vücuttan bağımsız çalışan bir organ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık