Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Sanji kardeşimizi kaç Cuma dır saflarda göremiyoruz :D Özledim yahu adamı :S

O değil de Bellamy arena dövüşlerinde hiç kullanmadı B. Koka, ama Luffy'ye B. Koka'lı vuruyor. Mangaka oldu bittiye getirme olayında aşmış artık. :(

Saldırıyı görüyor çok rahat kaçabilmesi lazım. Lazer saldırılarına çok yavaş diyen luffy , bellamyden kaçamıyor ?
Bellamy , lazerden hızlı mı lan :/
Acıtasyon çizecem diye bazen şaşırıyor. Belki de o kareye farklı bir anlam yüklemiş de olabilir. Vursun da kendini değerli biri hissetsin ,
gibi .
Böylede pek mantıklı gelmiyor , kaç işte saldırıdan :/

Onun haricinde Usopp ile Devler arasında her zaman bir bağ oluşuyor. Nitekim bu bölümde yumruğu çaktıysa Usopp sayesindedir.

Alpamis

Saldırıyı görüyor çok rahat kaçabilmesi lazım. Lazer saldırılarına çok yavaş diyen luffy , bellamyden kaçamıyor ?
Bellamy , lazerden hızlı mı lan :/
Acıtasyon çizecem diye bazen şaşırıyor. Belki de o kareye farklı bir anlam yüklemiş de olabilir. Vursun da kendini değerli biri hissetsin ,
gibi .
Böylede pek mantıklı gelmiyor , kaç işte saldırıdan :/

Onun haricinde Usopp ile Devler arasında her zaman bir bağ oluşuyor. Nitekim bu bölümde yumruğu çaktıysa Usopp sayesindedir.
Hmm. Orda ne konuşmular döndü bilmiyorum ama kaçmaya çalışmış da kaçamamış gibi durmuyor.

Bolum cok kisa geldi. Hajrudine acidim resmen adamin vucudunda kirilmadik kemigi kalmadi. Dressrosa simdiye kadar ki en sadist arc , kolu kopanlar mi desek kemigi 10 yerden kirilan mi bakalim neler gorucez.

Hmm. Orda ne konuşmular döndü bilmiyorum ama kaçmaya çalışmış da kaçamamış gibi durmuyor.
Gorunen o ki acidigi icin ne vuruyor ne kaciyor. Luffy hizli karakter, b. haki de var, bunlari dusununce ve karnini hakiyle kapladigina gore kacmak istememis anlasilan. Oda amcam kufuru hakediyor. Bu adam KK olacak ama arkasindam cok konusan olacak "bu adam KK oldu ama ben buna bir keresinde ne koymustum" diye. Roger demek nasil baba adammis ya helal olsun. Tek bir kisiden bile "Roger'a bir keresinde ne koymustum" lafini duymadik. Hic dayak yememistir demiyorum yanlis anlasilmasin, Lufy kadar olmamistir demek istiyorum. Kimi gorduysek adam sunu yapti bunu yapti diye nefret duyuyor demek ki cok farkli yerdeymis Luffy ile. Bizimki samar oglani oldu resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık