Eleman Moriah olmayabilir. Fıçı onunla alakalı olduğundan öyle yazdım.Smoker reyiz iyi detay yakalamışsın. ama bu adam denizin altında nasıl duruyor? cesedi mi yoksa nedirçizimlerden yanlış anlamadıysam deniz altında kapak fotoğrafı.
hiç duygusal bakamıyorum nedense olaya. Oda'ya küfüre devam. bizim salak oğlandan adam olur mu bilmiyorum. çak yumruğu gitsin. 2 yıl önce tek yumrukta pert etmişsin yine koy gitsin ne bekliyorsun ki.
hocam raw cıktı dimi ingilizce daha yok yani? bulamadım da ben :/Aynen öyle. Bölüm can sıktı, ne bekledik ne çıktı. En azından Luffy tarafina1 2 sayfa daha ayrilabilirdi.
Ayrıca Luffy'nin o yumruğu yemesi absürd kaçmadı. Üzerine gelen adama ve vuruş pozisyonuna ragmen istifini bozmayip yumruğu yiyor. Olaya biraz duygusal bakın, farkli göreceksinizdir.![]()
Ben de onu dusundum mangaya bakarken. Bas belasi bir meyve gercekten. Resmen "adam psikopat cikti Riza baba" durumu.Picanın yeteneği muazzam acayip bir meyvesi var
Sabah sabah insaflan çayı püskürdüm ahahahdashadhas :TZoro da anca bakış atsın, atar gider yapsın anasını satayım. E. Oda iyice Adanalı'ya çevirdi karakteri.