Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker yine benden önce davranmış :D

Ama bir noktaya daha dikkat. Thriller Bark öncesinde o fıçı için birileri deniz tanrılarına dua etmiş falan diyorlar. Bir bağlantısı olabilir. Deniz tanrısı dedikleri de şu gökten harabe yağdıran, deniz krallarını saldırtan kişidir belki.
Bir deniz tanrimiz eksikti o da olsun tam olsun :D buyuk ihtimal Wadatsumi cikacak. Resme bakinca bacaklar da ince gibi duruyor. Onun bacaklar da inceydi.

Luffy fani olmayan baski nedir bilmez.

Yeni farkettim ben kapak fotosuna bakmamışım bile :/ Artık ne kadar bunaldıysam.
Arkadaş , daha güzel hikayeler var onları işlesene :/ Jimbe nedir :/

Arlong, Mapus günleri
Mr 2 , Okama anıları
Crocodile, Tek başına
Enel , yükselen impartorluk
Magellan , arayış part 1
Lucci , ruhlar dünyasında
....
Bir sürü malzeme var ama gidip Jimbei anlatıyor :/

Yeni farkettim ben kapak fotosuna bakmamışım bile :/ Artık ne kadar bunaldıysam.
Arkadaş , daha güzel hikayeler var onları işlesene :/ Jimbe nedir :/

Arlong, Mapus günleri
Mr 2 , Okama anıları
Crocodile, Tek başına
Enel , yükselen impartorluk
Magellan , arayış part 1
Lucci , ruhlar dünyasında
....
Bir sürü malzeme var ama gidip Jimbei anlatıyor :/
Oyle deme Jinbe tayfaya gelecek :D

Bir deniz tanrimiz eksikti o da olsun tam olsun :D buyuk ihtimal Wadatsumi cikacak. Resme bakinca bacaklar da ince gibi duruyor. Onun bacaklar da inceydi.

Luffy fani olmayan baski nedir bilmez.
Wadatsumi çok daha büyük değil miydi yahu? O fıçılar onun ebatlarına göre çok daha küçük olmalıydı. Bir çekirdek gibi durmalıydı ellerinde. Bu şahsı muhterem daha ufak ebatlarda, artık her kimse.

Bir de bu machvise'ın meyvesi nedir bilen var mı? Miss Valentine'ın kilo kilo meyvesinin gelişmiş hali mi? Herif milyon ton diyor.

Bir de Orlumbus'un da meyvesi var sanırım. Bowling meyvesi galiba. Adamlar kımıldayamıyor karşısında, labut gibi dikiliyorlar. Ne tuhaf meyveler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık