Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Gorunen o ki acidigi icin ne vuruyor ne kaciyor. Luffy hizli karakter, b. haki de var, bunlari dusununce ve karnini hakiyle kapladigina gore kacmak istememis anlasilan. Oda amcam kufuru hakediyor. Bu adam KK olacak ama arkasindam cok konusan olacak "bu adam KK oldu ama ben buna ne bir keresinde ne koymustum" diye. Roger demek nasil baba adammis ya helal olsun. Tek bir kisiden bile "Roger'a bir keresinde ne koymustum" lafini duymadik. Hic dayak yememistir demiyorum yanlis anlasilmasin, Lufy kadar olmamistir demek istiyorum. Kimi gorduysek adam sunu yapti bunu yapti diye nefret duyuyor demek ki cok farkli yerdeymis Luffy ile. Bizimki samar oglani oldu resmen.
Oo senin Garp the Gavat'dan haberin yok demek ki.

Hmm. Orda ne konuşmular döndü bilmiyorum ama kaçmaya çalışmış da kaçamamış gibi durmuyor.
Luffy Bellamy'ye Mingo sana ihanet etti seninle dövüşmem için bir sebep yok diyor. Bellamy de Luffy'ye eğer bir sebep bulamıyorsan benim için sorun değil. Eğer kararlılığımı küçümsüyorsan orada öyle dikilebilirsin gibisinden bir şey diyor. Sonrada Luffy yumruğu yiyor.

Hımm.
Luffy'i anlamak için ne yapmalıyım bilemiyorum artık:)
Hadi tamam yumruk atma anlaşılır da göre göre yumruk yeme sevdası ne be. Bu çocukta; saflıktan, salaklıktan da öte başka bir şeyler var.
Ama o Bellamy var ya ben onun ta..... Bu kadar da puktan karakter mi olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık