Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hımm.
Luffy'i anlamak için ne yapmalıyım bilemiyorum artık:)
Hadi tamam yumruk atma anlaşılır da göre göre yumruk yeme sevdası ne be. Bu çocukta; saflıktan, salaklıktan başka bir şeyler var.
Ama o Bellamy var ya ben onun ta..... Bu kadar da puktan karakter mi olur?
Fanı olduğunuz karakter işte, niye eleştiriyorsun ki. Yakışmıyor senin gibi birisine. :(

Fanı olduğunuz karakter işte, niye eleştiriyorsun ki. Yakışmıyor senin gibi birisine. :(
Niye eleştirmeyim? Salağa salak diyeceksin.
Yok benim dolduğum nokta yumruk atma, atamaz atması için daha çok kan kusar tanıyorum Luffyi Usopp malından ama abi göre göre yedi böğrüne yumruğu. Ruh hastası mı bilmiyorum ki:)
Birde Luffyden bahsediyoruz o bir yana diğerleri bir yana

Alpamis

Yok benim dolduğum nokta yumruk atma atamaz atması için daha çok kan kusar tanıyorum Luffyi Usopp malından ama abi göre göre yedi böğrüne yumruğu. Ruh hastası mı bilmiyorum ki:)
Dostluk böyle kazanılır. Orda Bellamy yerine sevdiğiniz bir karakter olsaydı onun yumruğunu yeseydi bilerek böyle şeyler demeyecekti kimse eminim.

Yok benim dolduğum nokta yumruk atma atamaz atması için daha çok kan kusar tanıyorum Luffyi Usopp malından ama abi göre göre yedi böğrüne yumruğu. Ruh hastası mı bilmiyorum ki:)
Son cümleye kadar iyi gidiyordun. Ama gene olmadı. :(

Dostluk böyle kazanılır. Orda Bellamy yerine sevdiğiniz bir karakter olsaydı onun yumruğunu yeseydi bilerek böyle şeyler demeyecekti kimse eminim.
Sen önce şu avatara bir çare bul la, o ne biçim bir şeydir.

La Zoro atsa yine aynı lafları ederim fark etmez benim için. Yumruk atmasın valla bir şey demiyorum, değmez o çöp için ama bakın yumruk yemedi; gel bana vur dedi çöpe, o da vurdu. Hoşlanmıyorum Luffynin böyle durumlara düşmesinden.

Alpamis

La Zoro atsa yine aynı lafları ederim fark etmez benim için. Yumruk atmasın valla bir şey demiyorum, değmez o çöp için ama bakın yumruk yemedi; gel bana vur dedi çöpe, o da vurdu. Hoşlanmıyorum Luffynin böyle durumlara düşmesinden.
Abi sanki acizliğinden düşüyor böyle durumlara.

Roronoa Zoro

Aslında bölüm kötü değildi. İdare ederdi. Ancak beklentilerimizi yüksek tuttuğumuz için ben de dahil olmak üzere bir hayal kırıklığı kervanı oluşmaya başladı. Üstelik 2 haftadan sonra 12 sayfa.... Zoro dedi, Machvise dedi. Zoro da hala karizma mod takılıyor :( Her açıdan hayal kırıklığı oldu. Zaten daha sayfanın ilk başı hayal kırıklığı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık