Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsallah Zoro buraya gelir de Bellamy'i gebertir biz de kurtuluruz. Luffy malina kalirsak ooo. Bazen bazi arkadaslar diyor ya Oda Luffy'yi bas karakter yaparak en buyuk torpili verdi diye, katilmiyorum. Adam bas karakter yapmis ama karsiliginda beynini almis bunun. KK olacak adamin yumruk yemeyi gectim agzindan kan getiren karaktere bak. Bildigin çöp adam. Ayip ya Oda amca ayip.

Abi sanki acizliğinden düşüyor böyle durumlara.
La hangi sebepten düştüğünü kim umursar. Resmen huyu bu salağın, Karasakal önce dost olacaktı bu salakla sonra kral olma hedefleri yapacaktı işte o zaman on numara plan yapardı ama işte.
La oğlum hiç mi için sızlamadı o sayfayı görünce la çöpten yumruk yedi la.
Luffy üzdü bu bölümle bizi en azından beni.

Roronoa Zoro

İnsallah Zoro buraya gelir de Bellamy'i gebertir biz de kurtuluruz. Luffy malina kalirsak ooo. Bazen bazi arkadaslar diyor ya Oda Luffy'yi bas karakter yaparak en buyuk torpili verdi diye, katilmiyorum. Adam bas karakter yapmis ama karsiliginda beynini almis bunun. KK olacak adamin yumruk yemeyi gectim agzindan kan getiren karaktere bak. Bildigin çöp adam. Ayip ya Oda amca ayip.
Luffy'de beyin olmaması problem değil. İki ay sonra Mingo'yu indirsin geçmişteki düştüğü her aptalca durum 0 lanır bir anda. Önemli olan bu adamlar için :)

La hangi sebepten düştüğünü kim umursar. Resmen huyu bu salağın, Karasakal önce dost olacaktı bu salakla sonra kral olma hedefleri yapacaktı işte o zaman on numara plan yapardı ama işte.
+1

Bizi de uzdu. Aciniz acimizdir :/

Kapaktaki gölge Wadatsumi galiba. Topladığı fıçılarda alem yapıyor. Şayet gerçekten o ise diğer deniz yaratıklarını yönlendiren de ortaya çıkmış olur.

Alpamis

O yumruktan sonra ne olacak onu merak ediyorum.

Luffy'de beyin olmaması problem değil. İki ay sonra Mingo'yu indirsin geçmişteki düştüğü her aptalca durum 0 lanır bir anda. Önemli olan bu adamlar için :)
Luffy fani olarak zoruma gidiyor. Dof yumrugu caktiginda ya da guclu bir karakter yapistirdiginda olur o kadar adamlar saglam diyorum kabulleniyorum. Zoruma gitmiyor o zaman. Ama Bellamy kim ya Allah askina. Zoruma giden boyle bir karakterden darbe alip hem de kokali haliyle yamulmasi. İki yil egitim bunun icin miydi yani? Ayip ya.

Roronoa Zoro

Kapaktaki gölge Wadatsumi galiba. Topladığı fıçılarda alem yapıyor. Şayet gerçekten o ise diğer deniz yaratıklarını yönlendiren de ortaya çıkmış olur.
Evet olabilir cidden. Böyle ne olduğuna bir türlü anlam veremediğimiz bir kapak hikayesinin Karasakal ve tayfasına bağlanacak olması, yapılabilecek en güzel şey olurdu herhalde. İnşallah dediğin gibi çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık