Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 770 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

En çok teach hakediyor. Belki dof bilemedim.
Şu an bence Dof önde. Karasakal'a çizdiği flashback'in Dof'unki kadar sağlam olacağını düşünmüyorum. Şu anlamda yani...

Karasakal'ın geçmişi zartı zurtu, şeytan meyvesi olayı falan açıklanır ama bu adamın tayfası yoktu önceden, oturmuş bir düzeni, tayfasına ailesi gözüyle bakan bir grup içerisine dahil değil görünen kadarıyla. Mingo'nun geçmişten beri bir düzeni, teşkilatı var; bu anlamda sağlam olmayacak diyorum.

Yoksa Karasakal'ın olayı açıklandığında hepimiz --vaaaaaaay-- çekebiliriz ama bu Karasakal'ın şahsına münhasır, kişisel bir sempati, hayranlık ya da beğeni olur. Dof'unki gibi, kk lık makamını ihtiva eden bir flashback olmaz. O yüzden ben Mingo diyorum şu an için.

Balık adam arcta ki Sanji'nin patakladığını demiyon mu ?
Aynen o. Cüsse, elbise, kol yapısı, kafa yapısı, gövde yapısı hemen hemen aynı. En yukarıdaki fıçıya dikkatli bakıldığında birinin parmaklarını görülebiliyor. Tutan kişi fıçıyı meyve suyuymuşçasına pipetle içiyor.
Ama yine de emin olmamak lazım.

Alpamis

Aynen o. Cüsse, elbise, kol yapısı, kafa yapısı, gövde yapısı hemen hemen aynı. En yukarıdaki fıçıya dikkatli bakıldığında birinin parmaklarını görülebiliyor. Tutan kişi fıçıyı meyve suyuymuşçasına pipetle içiyor.
Ama yine de emin olmamak lazım.
Hmm olabilir. Fakat boş olur bence. Bir şekilde şimdi ki olan olaylar ile bir bağlantısı vardır sanıyordum.

Bu mangaka ne yapmaya çalışıyor. Daha belamy bile ana karakterinin koka savunmani aşacak sonrada luffye dofu yendirteceksin... keşke ana karakter kid falan olsaydı da polyanacilik yapan adamı gormeseydik de gerçek korsan gorseydik. ..

Bu mangaka ne yapmaya çalışıyor. Daha belamy bile ana karakterinin koka savunmani aşacak sonrada luffye dofu yendirteceksin... keşke ana karakter kid falan olsaydı da polyanacilik yapan adamı gormeseydik de gerçek korsan gorseydik. ..
Korsan serisi, shounen mantığına uymuyor ama bakma adam bir şekilde yediriyor işte.

Roronoa Zoro

Bu hafta yine Sanji - Belami - Luffy arasında yürür gideriz. İyice çekilmez bir hafta olacak yani. Başka meşgaleler bulmak lazım bu haftaya özel. Yoksa çoluk çocuğu, ezik büzüğü tartışmakla geçmez günler (Sanji reyiz hariç).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık