Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corazon'un 2. adam olduğu veya olsa bile güçlü olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok dostum.

Law konusuna ise hiç girmeyeceğim,bana göre şu arctaki en olmayacak adam için tayfaya gelecek diyorsun.:/
Var 2.adamı oymuş Dof'un sağ kolu ve en yetkili oymuş onun yerine Law'ı yetiştirmek istiyor.

Zoro Luffy'e denk onu yener muhabbetlerinin geleceği çok barizdi bunu yapanda bir iki kişi zaten bu kadar şaşırmaya gerek yok sitcom tepkileri vermeyin la. Görmezden gelin o yorumları bölümün tadını çıkarın, Zoro ilerde dünyanın en iyi kılıç ustası olacak KK'nin sağ kolu olacak adam. Adamdaki potansiyel hayvani, kalkıpta Pica ile kıyaslamam ben. Vergo olsaydı çok zorlanırdı misal adamda boru gibi haki var. Zoro tek atmadı hatta darbe bile indirmemiş olabilir Pica'ya ama mesele o değil, adam resmen üstünlüğünü hissettirdi Pica'ya. Oda Sanji'yi bu arc heba etti ama ilerde ondan da böyle hareketler göreceğiz ben eminim hatta Pica karşısında Sanji olsa oda böyle karizma karizma takılırdı belki. Bizim tayfanın potansiyeli başka hiçbir tayfada yok beyler, şu eğitim aldılar diye herkesimi yenecekler yok Dof'un adamları tecrübeli falan geyiklerini bi kenara bırakın artık. Şuana kadar ne Luffy ne de Zoro tam güç dövüşmedi Luffy bi ada büyüklüğündeki gemiyi indiricem derken ciddileşti o kadar neyini gördükte adamın hemen Dof'u yenmesi imkansız oluyor. Keza Zoro'da şuana kadar hiç kasmadı benim hatırladığım. Bu seride her derde deva olan şey hakidir. Luffy'de de hayvan gibi haki var, dövüştükce gelişiyor adam. Dof'a daldığı zaman yavaş yavaş alacağı hasarı azaltacaktır hakisi sayesinde. Yırtına yırtına yenecek işte Dof'u Lucci'yi yendiği gibi. Lucci'ye attığı son gatlingde haki vardı işte etkisinin nasıl olduğunu gördük o tarz bi patlama yaşayıp Dof'a dalsa, Dof gülecek lay lay lom takılacak mı sanıyorsunuz anlamıyorum.

Zoro Luffy'e denk onu yener muhabbetlerinin geleceği çok barizdi bunu yapanda bir iki kişi zaten bu kadar şaşırmaya gerek yok sitcom tepkileri vermeyin la. Görmezden gelin o yorumları bölümün tadını çıkarın, Zoro ilerde dünyanın en iyi kılıç ustası olacak KK'nin sağ kolu olacak adam. Adamdaki potansiyel hayvani, kalkıpta Pica ile kıyaslamam ben. Vergo olsaydı çok zorlanırdı misal adamda boru gibi haki var. Zoro tek atmadı hatta darbe bile indirmemiş olabilir Pica'ya ama mesele o değil, adam resmen üstünlüğünü hissettirdi Pica'ya. Oda Sanji'yi bu arc heba etti ama ilerde ondan da böyle hareketler göreceğiz ben eminim hatta Pica karşısında Sanji olsa oda böyle karizma karizma takılırdı belki. Bizim tayfanın potansiyeli başka hiçbir tayfada yok beyler, şu eğitim aldılar diye herkesimi yenecekler yok Dof'un adamları tecrübeli falan geyiklerini bi kenara bırakın artık. Şuana kadar ne Luffy ne de Zoro tam güç dövüşmedi Luffy bi ada büyüklüğündeki gemiyi indiricem derken ciddileşti o kadar neyini gördükte adamın hemen Dof'u yenmesi imkansız oluyor. Keza Zoro'da şuana kadar hiç kasmadı benim hatırladığım. Bu seride her derde deva olan şey hakidir. Luffy'de de hayvan gibi haki var, dövüştükce gelişiyor adam. Dof'a daldığı zaman yavaş yavaş alacağı hasarı azaltacaktır hakisi sayesinde. Yırtına yırtına yenecek işte Dof'u Lucci'yi yendiği gibi. Lucci'ye attığı son gatlingde haki vardı işte etkisinin nasıl olduğunu gördük o tarz bi patlama yaşayıp Dof'a dalsa, Dof gülecek lay lay lom takılacak mı sanıyorsunuz anlamıyorum.
Zoro kasmadı, Pica'yla ilk karşılaşmasından sonra güneşe doğru kuul bir şekilde terleyen donunu asmaktaydı kehekhehe.d

Yok kardeşim onların açıklaması var (en azından siineye çekebiliyoruz). Lucci gitti resmen mermiye kafa attı (Gigant Pistole Tekkai yapmak WTF ?!?!) Luffy hareket edemzsen işini bitirmeden tayfasına dadanmak nedir ? Sen orda o yarı ölü kaptanın kalbine sivri tırnaklarınla shigan yapıp işini tamamen bitirmeden artiz artiz tayfasına yürürsen Luffyde geçirir Jet Gattlingi kalırsın öyle komada. Crocoda aynı şey aslında. 1. vs de sen niye bırakıp gidiyorsun. "Ordan o halde kurtulamaz" ahh kurtuldu işte. Sen SHichibukaisin niye işini sağlama almıyosun. Eşşeği sağlam kazığa bağlamak deyiminin yanından bile geçmedikleri için bu karakterler yenildi Luffye ama Dof öyle değil. Adam kendi diyor "küçümsemicem" diye ve bu sefer Luffy sadece tayfasıylada değil Cavendish, Kafa dede vb. en önemlisiyle adamım Law var. Luffy ayarında başka biri. Dof bence bu 2 siyle aynı anda vs atmaktan çekinecektir ve Luffy ayda Lawla teke girmek siticektir çünkü oda biliyor bu 2 si Dofu aşar.

Bu arada hala Law tayfaya gelecek diyenler var. Law-Luffy-Kid = 3 Yonkou bu kadar basit abi oda resmen gözümüze gözümüze soktu Shapondyde bence. 4. de Drake olur bence (Hawkinsde olabilir). Law tayfaya gelmicek bu kesin gibi bişi.
Bundada bir şey cıkar öyle yener zaten düz 1vs1'de gaza gelmeden ölümlerden dönmeden yenmesini beklemiyorum.
Şu ana kadar Law ile Robin hikayesi tamamen aynı gitti bir iki şey duyduk geçmişine dair tayfada ilk Zoro dövüşmeye başladı sonra Franky falan dövüşür en son Luffy biri ile dövüşür ve Law'ın hikayeyi dinler Dof ve asıl rakiplere dogru saldırılar başlar.E.oda yeni kişiler gelcek demese tamam dicem ama demiş adam yeni elemanlar geliyor diye Law'dan başka uyanda yok.Belki Rebecca ama o bile kurtarmıyor.

Zoro kasmadı, Pica'yla ilk karşılaşmasından sonra güneşe doğru kuul bir şekilde terleyen donunu asmaktaydı kehekhehe.d
Çok zorlanmaktan bahsediyorum yetersiz troll kardeşim şu tarz şeyleri benden öte yaparsan sevinirim, suratının ekşimesi kasların gerilmesi tarzı şeylerden bahsetmiyorum bi yerinden ter akmasından tam güç dalmasından bahsediyorum tamam mı oldu mu şimdi kurban olduğum:eek:

Bazı şahıslar benim çevirimi okumasalar ne kadar mutlu olurum anlatamam. Gidip başkasına yalvarsınlar, ama benden okumasınlar.

Çok zorlanmaktan bahsediyorum yetersiz troll kardeşim şu tarz şeyleri benden öte yaparsan sevinirim, suratının ekşimesi kasların gerilmesi tarzı şeylerden bahsetmiyorum bi yerinden ter akmasından tam güç dalmasından bahsediyorum tamam mı oldu mu şimdi kurban olduğum:eek:
Olmadı, zoro tam güç dalıyo. Yetesiz kalmış demek ki:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık