Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna gerçekten inanıyor musun? Dof'un Vergo'dan sonraki en rütbeli adamı sence bu kadar zayıf mıdır?

İmkansız demiyorum ama Dof gibi yüceltilen birisinin adamları bu kadar zayıf olamaz.Diğer bölümde Pica şov yaparsa hiç şaşırmayın derim.
Ya karşısına cıkan daha ilk rakip kalkacak elbet sadece 1080p ile bitirmez olayı bir iki numara daha gösterir asıl rakibine gecer o kadar bekledik 5 sayfada bitmesin.
En rütbeli olsa nolur koka+arenayı yıkan yumrugun yarı gücü veya Luffy'nin grizly magnum'u bunlardan daha saglam saldırıyı zorlanmadan yaptı Vergo sadece koka'yı tüm bedenine yapmıştı.
Tayfanın hepsinin özel teknikleri varken Luffy ve Zoro'da olmaması imkansız,tayfa daha cok şey göstericegi belliyken Vergo diyorsunuz daha.Zoro'nun ve tayfanın gücü yeni yeni gösterilmeye başlanıyor cok şey beklemek normal.

Picada ıkınmıyor koramiralde mi ıkıncak :s
Diğer bölümde Pica'dan sağlam bir dönüş bekliyorum zaten.:a:
Ya karşısına cıkan daha ilk rakip kalkacak elbet sadece 1080p ile bitirmez olayı bir iki numara daha gösterir asıl rakibine gecer o kadar bekledik 5 sayfada bitmesin.
En rütbeli olsa nolur koka+arenayı yıkan yumrugun yarı gücü veya Luffy'nin grizly magnum'u bunlardan daha saglam saldırıyı zorlanmadan yaptı Vergo sadece koka'yı tüm bedenine yapmıştı.
Tayfanın hepsinin özel teknikleri varken Luffy ve Zoro'da olmaması imkansız,tayfa daha cok şey göstericegi belliyken Vergo diyorsunuz daha.Zoro'nun ve tayfanın gücü yeni yeni gösterilmeye başlanıyor cok şey beklemek normal.
Biz acaba Luffy Dof'u kendi başına indirebilecek mi diye tartışırken Dof'un as adamını Zoro'nun bu kadar kolay indirmesini bekleyemezsin.Hangi arcta Zoro 2. adamı bu kadar kolay yenebildi?(Balıkadam arcını saymıyorum.)Dof'la Pica arasında bu kadar uçurum olabilir mi sence? Ben OP'nin hiçbir arcında denk gelmedim böyle bir olaya.

Ne alaka senin gözünde tayfa bi hiçse ben ne yapabilirim? Luffy nin dofla vs si olana kadar tabiki kıstas zoro olacak.
Foruma dikkat ettim şöyle bir düşünce var dofla luffy teke tek vs yapmayacak lawla birlikte luffy dofu indirecek eğer luffy dofu crocodile, lucci deki gibi dofu tek indirmezse op benim için bitmiştir bırakırım.
Bırakmazsan ahımız kalır. Ancak ne yazık ki bende Luffy vs Dofly olacak diyenlerdenim.

Ne alaka senin gözünde tayfa bi hiçse ben ne yapabilirim? Luffy nin dofla vs si olana kadar tabiki kıstas zoro olacak.
Foruma dikkat ettim şöyle bir düşünce var dofla luffy teke tek vs yapmayacak lawla birlikte luffy dofu indirecek eğer luffy dofu crocodile, lucci deki gibi dofu tek indirmezse op benim için bitmiştir bırakırım.
Bencede Law ile birlikte dövüşmesi güzel olmaz.Luffy'nin de zaten böyle bir şey kabul edeceğini düşünmüyorum.Luffy tek başına indirir bence.

Edit:Luffy'i çok güçsüz görenler acaba arc sonunda söylediklerine devam edecekler mi merak ediyorum:)

Senin gözünde Dof ve tayfası hiç gibi konuşuyorsun, Zoro ve Luffy'nin iki yıl eğitim almasının tek sebebi, böyle adamlara karşı savaşabilmek(varlık göstermek). Tek atıp geçmek değil. Sizdeki mantık iki yıl eğitim aldı eze eze geçecekler. Ee bu adamlar da boş değil kardeşim serinin başındaki dandik bosslarla karıştırıyorsunuz. Luffy ve Zoro oldum olası Ray ve Roger gibi değildiler öyle olsa zaten tek ata ata giderlerdi ki Zoro ve Pica olayın da benim gördüğüm bi darbe bile yok. Tek olabilmesi için zaten adamı görür görmez indirmesi lazım cebelleşmezler o kadar.

Diğer bölümde Pica'dan sağlam bir dönüş bekliyorum zaten.:a:
Biz acaba Luffy Dof'u kendi başına indirebilecek mi diye tartışırken Dof'un as adamını Zoro'nun bu kadar kolay indirmesini bekleyemezsin.Hangi arcta Zoro 2. adamı bu kadar kolay yenebildi?(Balıkadam arcını saymıyorum.)Dof'la Pica arasında bu kadar uçurum olabilir mi sence? Ben OP'nin hiçbir arcında denk gelmedim böyle bir olaya.
Bende daha hiç bir arc'ta bu kadar geri planda olan bir 2.inci adamla karşılaşmadım 2.inci adam olan Crozan'mış oda ölmüş.Law olabilirmiş Zoro zorlanmadan yeneçegi 2.inci rakip olurdu.
Kaldıki Law'ın gücü belli bu adamın tayfaya gelcegini E.oda gittigi sergide söylemiş ad vermemiş sadece tayfaya gelince konumuda belli Zoro'nun ne kadar güçlü cıkcagını burdanda anlıyoruz.Law gelmez deme gelen herkesin hikayesi ve Law'ın hikaye aynı geçmişinde ölen degerli biri,onu öldüren arc bosu,ölen karekterden gelen bir hayal herşeyi tayfanın hikayeyle aynı.

Croc ve Lucci ile Dofu bir tutuyorsan bence şimdiden bırak çünkü Oda resmen adamı ilah olarak gösterdi. Luffyide gösterdi %90 olarak nerdeyse kimse en son gizli über bi teknik beklemsin yani. 1-2 arc sonra belki çıkar power up falan. Dofu Law+Luffy yada Luffy Dofu handikaplı bir durumdayken indirecek çünkü diğer türlü ben soğurum OP den. Aksi takdirde Oda resmen saçmalamış olur. Başta adamı hereksi keserken biçerken hakiyi patlatırken çizmiyecektin. Madem Dofu bu kadar güçlü yaptın Oda efendi (Jozuyu tek parmakla durttur, Smokeri teklet, H. Haki ver, Amirala atarlattır...) bu adamı öyle "Luffy bu adam ayarında işte verdim iman poweri Will of D falan dövüyor Allah Allah sizene lan seri benim değilmi" demicek. 2. bir Enel vakasını kaldıramam.
Lucci'de yada Croco dövüşünde sogumadıysan bundada sogumazsın bu adamları alabilmesinin yolu yok gibiydi başta.

Bende daha hiç bir arc'ta bu kadar geri planda olan bir 2.inci adamla karşılaşmadım 2.inci adam olan Crozan'mış oda ölmüş.Law olabilirmiş Zoro zorlanmadan yeneçegi 2.inci rakip olurdu.
Kaldıki Law'ın gücü belli bu adamın tayfaya gelcegini E.oda gittigi sergide söylemiş ad vermemiş sadece tayfaya gelince konumuda belli Zoro'nun ne kadar güçlü cıkcagını burdanda anlıyoruz.Law gelmez deme gelen herkesin hikayesi ve Law'ın hikaye aynı geçmişinde ölen degerli biri,onu öldüren arc bosu,ölen karekterden gelen bir hayal herşeyi tayfanın hikayeyle aynı.
Corazon'un 2. adam olduğu veya olsa bile güçlü olduğuna dair hiçbir bilgimiz yok dostum.

Law konusuna ise hiç girmeyeceğim,bana göre şu arctaki en olmayacak adam için tayfaya gelecek diyorsun.:/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık