Ee kardeş adamın da özelliği o, WB depremli yumruğu basınca sis atma **u mu diyolar?K.hakisi tırt, düz yolda kayboluyor adam. Pica'yı bulmasınımı bekliyordun?
Ee kardeş adamın da özelliği o, WB depremli yumruğu basınca sis atma **u mu diyolar?K.hakisi tırt, düz yolda kayboluyor adam. Pica'yı bulmasınımı bekliyordun?
Bana kimse yalvarmadı, çünkü ben yıllardır her hafta yapıyorum bunu. İnsanlar bana en fazla "Ne zaman çıkacak" diye sorar, "Çevirir misin?" diye değil.demişte Law değil o. Barzo yada Rebeccadır. İnş barzo olur
Sana yalvarıyorlar mı ?
Pica'nın gücünden bahsediyorumzoro kaybolunca **u mu dicez![]()
Pica ********z mi dedimde öyle bi çıkış yapıyorsun dostum, Zoro Pica'yı bulduğu zaman indirir dedim ve onu savunuyorum ondan bahsediyorum ben. Gördüğün gibi taşların arasından çıktığı zaman, gerçek bedenine ulaşıldığı zaman pek bir esprisi kalmıyor Pica'nın. Sağdan soldan gelen sınırsız sayıda taşları kesmek zorlamaz adamı yorar boş yere efor sarfedersin Zoro'nun dezavantajı buydu başka birşey değilEe kardeş adamın da özelliği o, WB depremli yumruğu basınca sis atma **u mu diyolar?
Sen kasmadan yener diyorsun, benim aklıma da öyle dediğinde Zoro vs Monet geliyor. Ama burda gördüğüm Zoro'nun yetersiz olması çünkü k.hakisi zayıf ve adamı kasmadan yenemiyor. Senin dediğin Marco kendini yenilemese Sanji rahat yener gibi birşey. Sen Pica'yla kıyaslamam bile diyorsun ben de Zoro şu haliyle bırak en güçlü kılıç ustası olmayı Cavendish'e yenilir diyorum.Pica ********z mi dedimde öyle bi çıkış yapıyorsun dostum, Zoro Pica'yı bulduğu zaman indirir dedim ve onu savunuyorum ondan bahsediyorum ben. Gördüğün gibi taşların arasından çıktığı zaman, gerçek bedenine ulaşıldığı zaman pek bir esprisi kalmıyor Pica'nın. Sağdan soldan gelen sınırsız sayıda taşları kesmek zorlamaz adamı yorar boş yere efor sarfedersin Zoro'nun dezavantajı buydu başka birşey değil
Onu potansiyel ve yetenek farkı açısından söyledim. Marco'nun meyvesi başka onu gücünle hakinle aşarsın ama Pica'yı bulmak için k.haki şart ya da yeri göğü delip durman lazım. Çapsızın o kadar rahat olması amirale dalacam falan demesi hep bu yüzden kuytu bi köşeye sinip elinde joystick varmışcasına sağdan soldan taş yağdırabilir. Shounen serilerde sürekli böyle bölümleri ve o anki aksiyonu uzatma amaçlı yetenekleri olan karakterler vardır, bulundukları bedenlerine ulaşıldığı zaman mal gibi kalırlar. Zoro Pica'yı buldu, üstünlüğünü kabul ettirdi benim için bu yeterli.Sen kasmadan yener diyorsun, benim aklıma da öyle dediğinde Zoro vs Monet geliyor. Ama burda gördüğüm Zoro'nun yetersiz olması çünkü k.hakisi zayıf ve adamı kasmadan yenemiyor. Senin dediğin Marco kendini yenilemese Sanji rahat yener gibi birşey. Sen Pica'yla kıyaslamam bile diyorsun ben de Zoro şu haliyle bırak en güçlü kılıç ustası olmayı Cavendish'e yenilir diyorum.