Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 754: Lütfen Tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee kardeş adamın da özelliği o, WB depremli yumruğu basınca sis atma **u mu diyolar?
Pica ********z mi dedimde öyle bi çıkış yapıyorsun dostum, Zoro Pica'yı bulduğu zaman indirir dedim ve onu savunuyorum ondan bahsediyorum ben. Gördüğün gibi taşların arasından çıktığı zaman, gerçek bedenine ulaşıldığı zaman pek bir esprisi kalmıyor Pica'nın. Sağdan soldan gelen sınırsız sayıda taşları kesmek zorlamaz adamı yorar boş yere efor sarfedersin Zoro'nun dezavantajı buydu başka birşey değil

bölüm çok iyiydi :D 11.sayfadaki Luffy cavendish atışması ve son sayfadaki bartolomeo :D cavendish ve bartolomeo gelse çok güzel olur. 3. seviyedekiler neydi öyle bilgisi olan var mı? kanjuro mudur nedir tipide çizim yeteneği gibi :/

Zoro çok havalıydı,ama fanları gibi abartmayacağım. fakat şu da var ki Luffynin de Zoronunda tam ciddileşmiş hallerini ve sınırlarını görmedik bu bölümden sonra merak etmedim değil.

Sanji öldü diyorum inanmıyorlar..

Pica ********z mi dedimde öyle bi çıkış yapıyorsun dostum, Zoro Pica'yı bulduğu zaman indirir dedim ve onu savunuyorum ondan bahsediyorum ben. Gördüğün gibi taşların arasından çıktığı zaman, gerçek bedenine ulaşıldığı zaman pek bir esprisi kalmıyor Pica'nın. Sağdan soldan gelen sınırsız sayıda taşları kesmek zorlamaz adamı yorar boş yere efor sarfedersin Zoro'nun dezavantajı buydu başka birşey değil
Sen kasmadan yener diyorsun, benim aklıma da öyle dediğinde Zoro vs Monet geliyor. Ama burda gördüğüm Zoro'nun yetersiz olması çünkü k.hakisi zayıf ve adamı kasmadan yenemiyor. Senin dediğin Marco kendini yenilemese Sanji rahat yener gibi birşey. Sen Pica'yla kıyaslamam bile diyorsun ben de Zoro şu haliyle bırak en güçlü kılıç ustası olmayı Cavendish'e yenilir diyorum.
Lafın sadece potansiyelde kalsa eyvallah.

Unknown

Ben 30 senedir bekliyorum ne ya :ehe:

Bölümü tamamen okudum abi gerçektende bu neyin kafasıdır ya tek denemez hani Kafa dedeye olan durum(Bilinç kaybı) bile olmuş değil.Belki gıdıklamamıştır bile ama bu kadar olay yarattı.Bu hayal gücü neylere kadir be :artiz: Pika sadece daha fazla sinirlendirdi başka birşey değil :/

Sen kasmadan yener diyorsun, benim aklıma da öyle dediğinde Zoro vs Monet geliyor. Ama burda gördüğüm Zoro'nun yetersiz olması çünkü k.hakisi zayıf ve adamı kasmadan yenemiyor. Senin dediğin Marco kendini yenilemese Sanji rahat yener gibi birşey. Sen Pica'yla kıyaslamam bile diyorsun ben de Zoro şu haliyle bırak en güçlü kılıç ustası olmayı Cavendish'e yenilir diyorum.
Onu potansiyel ve yetenek farkı açısından söyledim. Marco'nun meyvesi başka onu gücünle hakinle aşarsın ama Pica'yı bulmak için k.haki şart ya da yeri göğü delip durman lazım. Çapsızın o kadar rahat olması amirale dalacam falan demesi hep bu yüzden kuytu bi köşeye sinip elinde joystick varmışcasına sağdan soldan taş yağdırabilir. Shounen serilerde sürekli böyle bölümleri ve o anki aksiyonu uzatma amaçlı yetenekleri olan karakterler vardır, bulundukları bedenlerine ulaşıldığı zaman mal gibi kalırlar. Zoro Pica'yı buldu, üstünlüğünü kabul ettirdi benim için bu yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık