Zoro Luffy'e denk onu yener muhabbetlerinin geleceği çok barizdi bunu yapanda bir iki kişi zaten bu kadar şaşırmaya gerek yok sitcom tepkileri vermeyin la. Görmezden gelin o yorumları bölümün tadını çıkarın, Zoro ilerde dünyanın en iyi kılıç ustası olacak KK'nin sağ kolu olacak adam. Adamdaki potansiyel hayvani, kalkıpta Pica ile kıyaslamam ben. Vergo olsaydı çok zorlanırdı misal adamda boru gibi haki var. Zoro tek atmadı hatta darbe bile indirmemiş olabilir Pica'ya ama mesele o değil, adam resmen üstünlüğünü hissettirdi Pica'ya. Oda Sanji'yi bu arc heba etti ama ilerde ondan da böyle hareketler göreceğiz ben eminim hatta Pica karşısında Sanji olsa oda böyle karizma karizma takılırdı belki. Bizim tayfanın potansiyeli başka hiçbir tayfada yok beyler, şu eğitim aldılar diye herkesimi yenecekler yok Dof'un adamları tecrübeli falan geyiklerini bi kenara bırakın artık. Şuana kadar ne Luffy ne de Zoro tam güç dövüşmedi Luffy bi ada büyüklüğündeki gemiyi indiricem derken ciddileşti o kadar neyini gördükte adamın hemen Dof'u yenmesi imkansız oluyor. Keza Zoro'da şuana kadar hiç kasmadı benim hatırladığım. Bu seride her derde deva olan şey hakidir. Luffy'de de hayvan gibi haki var, dövüştükce gelişiyor adam. Dof'a daldığı zaman yavaş yavaş alacağı hasarı azaltacaktır hakisi sayesinde. Yırtına yırtına yenecek işte Dof'u Lucci'yi yendiği gibi. Lucci'ye attığı son gatlingde haki vardı işte etkisinin nasıl olduğunu gördük o tarz bi patlama yaşayıp Dof'a dalsa, Dof gülecek lay lay lom takılacak mı sanıyorsunuz anlamıyorum.