Hiç sanmıyorum hele birlikte yola cıktılar ya yolda hepsi bunlardaki nasıl güç diye küçük dillerini yutarlar.Bu seferki yandaşlar çok fazla. Luffy ve zoro ayarı birsürü kişi var. Amirali sabo tutarsa doffy'nin hiç şansı yok...
Hiç sanmıyorum hele birlikte yola cıktılar ya yolda hepsi bunlardaki nasıl güç diye küçük dillerini yutarlar.Bu seferki yandaşlar çok fazla. Luffy ve zoro ayarı birsürü kişi var. Amirali sabo tutarsa doffy'nin hiç şansı yok...
Doffy öyle boş değil o yandaşların yarısı telef olacak.Çok başka olaylar bekliyorum Dof"tan rahat gözüküyor.Bu seferki yandaşlar çok fazla. Luffy ve zoro ayarı birsürü kişi var. Amirali sabo tutarsa doffy'nin hiç şansı yok...
Dof bizi sürekli şaşırtıyor.Doffy öyle boş değil o yandaşların yarısı telef olacak.Çok başka olaylar bekliyorum Dof"tan rahat gözüküyor.
Bunlar bide Arc içindeki sorular.Ben diğerlerini daha çok merak ediyorum.Çok merakta şeyler bıraktı Oda birde.
Sunny ne alemde?
Kanjuro neyin nesidir?
Niye devrimciler adada?
Koramiraller var adada 2 tane ne yapacaklar acep?
Doffy ölecek mi yoksa hapse mi gidecek. (Ki giderse kutsal ejderler rahatlıkla çıkarır onu.)
Tayfaya kim gelecek? (Bartoyu istiyoruz tabi)
Belammy hala Doffy'ye mi katılacak.
Oyuncakçı kız niye ölmedi? (Ölmezse yine binlerce kişiyi tarihten silebilir)
Yapay meyvelerin mahiyeti ne?
vs.vs.
Oda işini biliyor valla. Hem bu şekilde herkesin kafası OP'de kalıyor ilgiler artıyor hemde kendine birsürü konu oluşturabiliyor.
Bu haftadan sonra ara olcak zaten. Son sayfada böyle karartı falan çizip iki hafta bizi merakta bırakır. Sonra da bomba patlar 750'de.750'yi bekle sen 750'yi.![]()
Big mom göründü zaten seride. Onun için kaido diyorum, olmadı ryokugyu.Kaido mu Big Mam mı? Hangisi ilk olarak ortaya çıkacak sence?
Eskidendi o fanteziler gelsinde öyle baka kalsınAynı adaya iki amiral gelirse ne tür fanteziler döner var ya.![]()