Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 748: Geri Ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer tayfa yapay meyve kullanıcılarıyla kapışsa çok yıpranır. Yöneticilere güç yetiremezler. Sonra Doffy ve tayfası bizimkilere dalarsa kazanma ihtimaleri çok düşer.
Baktığımızda 2 yıl sonrasında adam akıllı vs. görmedik. Punk Hazard normal bir arctı. Dressrosa'da ise insanlar artık vs. bekliyor. 2 yıl sonrasında tayfa ne kadar gelişebildi bunu görmek istiyor. Dolayısıyla dediğin şeye ihtimal vermiyorum. Uzatacağı kadar uzattı artık Oda. Bu saatten sonra bizlere vs. yerine yapay meyve kullanıcılarıyla olan kapışmayı gösterirse millet Jopanya'ya 3. dünya savaşını açar. Sabrımız kalmadı, bıçak kemiğe dayandı artık :) Tadından yenmez böyle bişey olsa demişsin ama böyle bişey olsa çok söverdim şahsen.
Bizim tayfayla vs yapsınlar demedim bizimkilerin müttefikleriyle (kral, chinjao, bartolemo, cücüler, yani usopun ordusu ) kapışsınlar dedim, efsane bir arc olur la olsun bence ama çok uzar tabi orası ayrı :ehe:

shodaikitetsu

Bence dofun yapay meyvelere kontrolü değilde bi zayıflığını biliyordur illaki vardır bi bit yenigi fason malda ve kaido nun ona düşman olmasini istememesi korkması falan değildir siyasi meseleler bunlar oda açıklayacak bakalim

xze

bu bölümde tek anladığım law ın tayfaya katılma ihtimalinin olması

"burada vurulacak tek kişi var onu da ben vuracağım" luffy'den tatar ramazan göndermesi çok fena ya :D

iyi bölüm olmuş...

Bence tayfanın yeni üyesi Momonosuke
Kaidoudan sonra güle güle o sapığa:byee: Tayfada işlevi yok hayali olsada o gelirse babası gelir sonra bi de jimbei var sonra cücenin teki garanti cepte daha liseli aşığımız var yani bırak sapığın peşini:( Dur bide Rebacca var başımızda ahanda aklıma bide Viola geldi:ehe:
Ama tayfaya kimse katılmayacak dedi dersiniz bi cüce kesin:cool: Birde umarım liseli aşığımız ama işte anlayın gelse on numara olur ama işte:( lanet olsun ama işte :(

Zoro'nun sınırlarını görürüz diye düşünüyorum bu arcta. Tahminimce Law'ı Zoro'dan üstün görenler bir kez daha düşünecektir.

Zoro'nun sınırlarını görürüz diye düşünüyorum bu arcta. Tahminimce Law'ı Zoro'dan üstün görenler bir kez daha düşünecektir.
Sakın yanlış anlaşılmasın yeni bir Law vs Zoro tartışması açma derdinde değilim.Şunu merak ediyorum; Zoro ne yapacak da insanlar fikrini değiştirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık