Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 748: Geri Ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın yenildiğini gördük ama Room'da, Law'ın en güçlü olduğu bölgede, ona karşı nasıl dövüştüler göremedik. Zoro'nun güç olarak Luffy'den çok az bir farkı vardır diye düşünüyorum. Bir kılıç ustası olarak eksik yönü yok gibi neredeyse. İnanılmaz dayanıklı ve güçlü, tekniği sağlam, hızlı, gözü pek, hakisinin de sağlam olduğuna dair ip uçları mevcut. Bir kılıç ustasından bekleyeceğin her şey var. Zoro'yu en azından Law'la bir tutuyorum. Room'a karşı nasıl savaşması gerektiğini anladığı anda zaten kazanır. Law'ın elinde taşıdığı kılıç onu bir kılıç ustası yapmaz. Kılıçta iyiyse bile Zoro'nun yanında esamesi okunmaz. Room'un dışında zaten Zoro'ya karşı en ufak bir şansı yok, çizik atamaz. Law hep meyvesiyle öne çıkmış biri. Gözümde hiç bir zaman büyümedi. Gerçekten potansiyel taşıyan adam Luffy gibi olmalı. Dof'u Kaido'ya kırdırmaya çalışmasından belli. Zekice bir hamle ama iş icraata geldiğinde Dof'un ağzını yüzünü kırabilmelisin.

Peeka'yı yenecek olan da Zoro'dur. Henüz yenememiş olabilir ancak zorlanacağı bir rakip çıktı sonunda. Sınırlarını zorlar ve Peeka'yı alır diyorum. Oda Sensei'de hiçbir zaman Zoro'nun karizmasını çizdirmedi sağolsun. Tayfanın en ciddi adamı. Luffy'nin canını emanet edebileceği biri. Law'la Kidd'le vs karşılaştırılıyorsa bile bu şimdilik böyle. Hem tayfanın hem de Zoro'nun farkı ilerde daha net belli olacaktır.

Üye silindi 789

Olabilir ancak o grup içinde Pica'yı alacak adam yok. Yeterince güçlü olmadıktan sonra sayılarının da bir önemi yok. Diğer vs. ler mantıklı ama iyi eşleştirmişsin.
Cavendish'in Hakuba formu var.Boşuna gösterilmedi olay.Yeniden ortaya çıkacaktı.Bu haliyle bir yönetici indirir.

Bartolomeo yerine Kyros daha mantıklı.Barto biraz tırt kaçar.

Croco-Boy

Arkadaşlar o gruptakilerin alayı picayı duman eder. Eğer ki Oda çıkıpta Pica'ya okadar adama tek attırırsa çok büyük sıvama olur. Düşünsenize 500m+ bir efsane (h.haki sahibi hemde) , Cavendish gibi tehlikeli çaylak, Elizabello , İdeo, Hajrudin flan.. Sizce bu kadar adama tek bir pica yetse mantıklı gelir ? Bence gelmez.

Bölüm doldurma olmuş uzatmış biraz Oda ama haftaya ara olmaması sevindirdi.

Çok bir yorum yapılmaz bu bölüm için :|

Bir sürü komik sahne vardı özellikle ussopun sahneleri onlar komik değilmiydi ? :D bu bölümdeki komiklikler çok abartılıyo Oda zaten her fırsatta yerleştiriyor bence bölümü harcamış yinede kızmıyorum beni teselli eden çarşamba 4.sayıyı vermesi :)
Sayıyı okurken Cavendish beni yardı üstüne Luffy yıktı :D Zoro ve Law yine güldürdü.Adam elindeki malzemeyi komedi açısından iyi kullanıyor.

Bu arada Zoro Cavendish'i görür görmez kılıcını çekiyor farkeden oldu mu ? Onu tanıyor gibi Zoro.Hemen savunmaya geçti amiral kadar olmasa bile.

Bizim tayfa gerçekten bu aile için yetersiz.O yüzden bu kadar müttefik var.Yahu franky 2 tanesini aldı diyorsunuzda Jora hepsini Madara etmedi mi tek başına.Beraber zar zor yendiler.Canavar üçlü ve franky bazılarını alabilir ama diğerlerini ezerler.Bu yardımlar hep o yüzden.Bazılarını müttefikler alacak bu arc.

Sayıyı okurken Cavendish beni yardı üstüne Luffy yıktı :D Zoro ve Law yine güldürdü.Adam elindeki malzemeyi komedi açısından iyi kullanıyor.

Bu arada Zoro Cavendish'i görür görmez kılıcını çekiyor farkeden oldu mu ? Onu tanıyor gibi Zoro.Hemen savunmaya geçti amiral kadar olmasa bile.

Bizim tayfa gerçekten bu aile için yetersiz.O yüzden bu kadar müttefik var.Yahu franky 2 tanesini aldı diyorsunuzda Jora hepsini Madara etmedi mi tek başına.Beraber zar zor yendiler.Canavar üçlü ve franky bazılarını alabilir ama diğerlerini ezerler.Bu yardımlar hep o yüzden.Bazılarını müttefikler alacak bu arc.
Bana göre bu yardımların hepsi bizimkilerin başka işlerle uğraşmasından kaynaklanıyor.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık