Law'ın yenildiğini gördük ama Room'da, Law'ın en güçlü olduğu bölgede, ona karşı nasıl dövüştüler göremedik. Zoro'nun güç olarak Luffy'den çok az bir farkı vardır diye düşünüyorum. Bir kılıç ustası olarak eksik yönü yok gibi neredeyse. İnanılmaz dayanıklı ve güçlü, tekniği sağlam, hızlı, gözü pek, hakisinin de sağlam olduğuna dair ip uçları mevcut. Bir kılıç ustasından bekleyeceğin her şey var. Zoro'yu en azından Law'la bir tutuyorum. Room'a karşı nasıl savaşması gerektiğini anladığı anda zaten kazanır. Law'ın elinde taşıdığı kılıç onu bir kılıç ustası yapmaz. Kılıçta iyiyse bile Zoro'nun yanında esamesi okunmaz. Room'un dışında zaten Zoro'ya karşı en ufak bir şansı yok, çizik atamaz. Law hep meyvesiyle öne çıkmış biri. Gözümde hiç bir zaman büyümedi. Gerçekten potansiyel taşıyan adam Luffy gibi olmalı. Dof'u Kaido'ya kırdırmaya çalışmasından belli. Zekice bir hamle ama iş icraata geldiğinde Dof'un ağzını yüzünü kırabilmelisin.
Peeka'yı yenecek olan da Zoro'dur. Henüz yenememiş olabilir ancak zorlanacağı bir rakip çıktı sonunda. Sınırlarını zorlar ve Peeka'yı alır diyorum. Oda Sensei'de hiçbir zaman Zoro'nun karizmasını çizdirmedi sağolsun. Tayfanın en ciddi adamı. Luffy'nin canını emanet edebileceği biri. Law'la Kidd'le vs karşılaştırılıyorsa bile bu şimdilik böyle. Hem tayfanın hem de Zoro'nun farkı ilerde daha net belli olacaktır.
Peeka'yı yenecek olan da Zoro'dur. Henüz yenememiş olabilir ancak zorlanacağı bir rakip çıktı sonunda. Sınırlarını zorlar ve Peeka'yı alır diyorum. Oda Sensei'de hiçbir zaman Zoro'nun karizmasını çizdirmedi sağolsun. Tayfanın en ciddi adamı. Luffy'nin canını emanet edebileceği biri. Law'la Kidd'le vs karşılaştırılıyorsa bile bu şimdilik böyle. Hem tayfanın hem de Zoro'nun farkı ilerde daha net belli olacaktır.