Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 748: Geri Ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark etmez hacı. Hepsi çizgi karakterler değil mi? Anime, çizgi film değil diyerek bu yaşta hala çizgi film izliyorum gerçeğinden mi kaçıyorsunuz anlamıyorum. Çizgi dizi'ler amerikan(başka ülkeler işte), anime ise japonların çizgi filmi.
Yok ya Bu gerçeği kabulleniyorum ben :D Sadece bazı yapımları bir üst kategoriye çıkarmalıyız diyorum :D

South Park'ta Anime oluyor.Sugoı dünyasında.
Futurama döver onu

İnşallah bir sonraki adada güçlü bir samuray hatun tayfaya katılır bıktım artık bizim hatunlar zoro veya luffy kadar iyi değil taş hatun istiyorumm:ehe:

@Dragon

Ben Law'ın geleceğin Yonkoularından birisi olacağını düşünüyorum.Bu durumda da Zoro'nun potansiyelinin en fazla Law kadar olacağını söylemiş oluyorum aynı zamanda.

Law'ın geleceği son nokta hakkında ne düşünüyorsun?
law bencede yonko olucak güce ulasır,ama bu zoronun onu asabilecegi gercegini benim kafamda değiştirmez.yani sonucta bu sahsi bir fikir ama,mesala rayleighi düşün.ölüsü,20 yıl yatmıs...karı-kız-kumar-içki-sigara...adamda yok yok.yinede ne zamandır kılıc kullanmıyorum diyip,wbnin tümen komutanlarının sadece ikisinin zarar verebildigi amiralleri çizdi ve tuttu.vede hersey bittiginde herkesi paket eden kizaru,rayleighi aynen bırakıp yola devam etmiş. :D

o yüzden rayleighin gençligi acıkca bir yonko eder.ha e.oda zoroya benim tezimde oldugu gibi houshoku vermez ve hakisini krallar kadar yapmazsa,tamam lawla denk veya eşit olurlar.ama olurda zoroda bir yerlerde houshoku cıkarsa,bence lawı asar.benim temennim cıkacagı yönünde.insda cıkar.:good:

law bencede yonko olucak güce ulasır,ama bu zoronun onu asabilecegi gercegini benim kafamda değiştirmez.yani sonucta bu sahsi bir fikir ama,mesala rayleighi düşün.ölüsü,20 yıl yatmıs...karı-kız-kumar-içki-sigara...adamda yok yok.yinede ne zamandır kılıc kullanmıyorum diyip,wbnin tümen komutanlarının sadece ikisinin zarar verebildigi amiralleri çizdi ve tuttu.vede hersey bittiginde herkesi paket eden kizaru,rayleighi aynen bırakıp yola devam etmiş. :D

o yüzden rayleighin gençligi acıkca bir yonko eder.ha e.oda zoroya benim tezimde oldugu gibi houshoku vermez ve hakisini krallar kadar yapmazsa,tamam lawla denk veya eşit olurlar.ama olurda zoroda bir yerlerde houshoku cıkarsa,bence lawı asar.benim temennim cıkacagı yönünde.insda cıkar.:good:
Düşüncelerimiz ilk defa bu kadar uyuştu sanırım. Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Yonkou'yu geçen kişi zaten KK seviyesi demektir bence :D Bilmiyorum Zoro'nun yonkouyu geçmesi garip geldi bana ama ben de Zoro'dan bir yonkou seviyesine çıkmasını bekliyorum açıkçası.

Yonkou'yu geçen kişi zaten KK seviyesi demektir bence :D Bilmiyorum Zoro'nun yonkouyu geçmesi garip geldi bana ama ben de Zoro'dan bir yonkou seviyesine çıkmasını bekliyorum açıkçası.
Evet.Law yonko seviyesi olacaksa,Zoro da o seviye olacaksa eşit olurlar zaten.H.haki olunca Allah olmuyor ki.BB'de belki yok h.haki ama Shanks'tan aşağı kalmaz belki de onu gebertecek kişi Teach.

Bence Law her zaman Zoro'dan üstün olacak.Tamam Zoro gelişcek ama Law yerinde saymıcak potansiyeli ortada adamın.

Zoro Law'ı geçer zaten geçmek zorunda ne zorlu adamlarla karşılacaklar bunları öyle ya da böyle yenecekler canlarından can gidecek yinede yenecekler yendikçe de güçlenecekler yani Law'da oturup fırsat bekler yine :) Bu bölümde harbi konuşacak birşey yok animede bunu bir bölüme yayarlar Toei Animationda bunu çok iyi beceriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık