Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 748: Geri Ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb-Roger ikilisi gibi Luffy-Law ikilisi mi olacak diyorsun yani?
Şimdi şöyle söyliyim Kahverengisakal jenarasyonda göze çarpan ve en tehlikeli isimleri saydı.Luffy,Law,Kidd,Drake,Hawkins ve Teach benim açımdan Zoro bu adamların her zaman gerisinde kalacak tek Hawkins'de tereddütteyim oda benim gözümde güçlü imajı olmadığı içindir.Ama mangaka ayırdıysa vardır bi bildiği diyorum :D

Yonkou'yu geçen kişi zaten KK seviyesi demektir bence :D Bilmiyorum Zoro'nun yonkouyu geçmesi garip geldi bana ama ben de Zoro'dan bir yonkou seviyesine çıkmasını bekliyorum açıkçası.
yonko gecer diye düşünürsen anlam karmasası olur.law yonko gücünde olur, ama zoroda houshoku haki cıkarsa, gücü lawdan fazla olur olarak düşün.sonucta teach shanksı yenebilir yada shanks onu,ama ikiside yonko.eger zoro rayleighdeki potansiyele ulasırsa, acıkca dünya üzerindeki en güçlü 5 adamdan biri olur.:good:

houshoku hakiyide kendi teorim üzerinden yorumluyorum,yani nasıl vergo hakim var deyip daha önce lawı komaya soktuysa(eski zamanda),hakisi lawdan fazla olan adamlar, yani krallar lawa üstün gelebilirler.tabi bu benim fikrim sadece.yani su an mesela dresrosada;ya hem meyveleri olup, hemde doflamingo ve luffy gibi houshoku sahibi devasa haki kullanıcıları olucan,öyle yenicen lawı.yada issho gibi hem hayvan olucan, hemde hayvan gibi meyven olucak,üstüne birde kılıc ustası olucaksın yenmek için... benim gördügüm bu. :good:

yonko gecer diye düşünürsen anlam karmasası olur.law yonko gücünde olur, ama zoroda houshoku haki cıkarsa, gücü lawdan fazla olur olarak düşün.sonucta teach shanksı yenebilir yada shanks onu,ama ikiside yonko.eger zoro rayleighdeki potansiyele ulasırsa, acıkca dünya üzerindeki en güçlü 5 adamdan biri olur.:good:

houshoku hakiyide kendi teorim üzerinden yorumluyorum,yani nasıl vergo hakim var deyip daha önce lawı komaya soktuysa(eski zamanda),hakisi lawdan fazla olan adamlar, yani krallar lawa üstün gelebilirler.tabi bu benim fikrim sadece.yani su an mesela dresrosada;ya hem meyveleri olup, hemde doflamingo ve luffy gibi houshoku sahibi devasa haki kullanıcıları olucan,öyle yenicen lawı.yada issho gibi hem hayvan olucan, hemde hayvan gibi meyven olucak,üstüne birde kılıc ustası olucaksın yenmek için... benim gördügüm bu. :good:
Anladım hocam.
Bu arada denk gelmişken söyleyeyim,bu forumu takip etmemin sebebi sendin :D Bölüm yorumların falan çok hoşuma gittiği için üye olmadan önce de takip ediyordum yazılarını:)

O ikili olayını kidd- luffyden bekliyorum.kidd meyvesi wb meyvesi gibi dünyaya etki edebilecek kapasitede.gerçi öyle bir gönderme yapmayı düşünmemiştir.l

Anladım hocam.
Bu arada denk gelmişken söyleyeyim,bu forumu takip etmemin sebebi sendin :D Bölüm yorumların falan çok hoşuma gittiği için üye olmadan önce de takip ediyordum yazılarını:)
ahaha saolasın.:good: arada luffy fanı damgası yedigim oluyor, hemde masa üstü arka planım bile thrillerbarktaki zoroyken :D mangaka luffyi övüyor bende gördügümü söylüyorum ama olmuyor.:) neyse sonuc itibariyle,elimden geldigince dogru bildigimi ve gördügümü yazıyorum.bazen yanlıs anlıyorum, saolsun düzeltiyor arkadaslar.bu bölümde pek bir sey yoktu. ama bu haftadan sonra epey iyi olucagını düşünüyorum,yorumlara devam ederiz.sende vakit buldukca devam et foruma, gercekten cok kaliteli ve bilgili forum üyeleri var,sadece one piece ve anime olarak değil düşünce olarakda :good:

son olarak;hadi cümleten iyi geceler, ben yatar.

Alpamis

Bende Kidd ten büyük şeyler bekliyorum.Luffy den sonra benim gözümde Kidd gelir.

ahaha saolasın.:good: arada luffy fanı damgası yedigim oluyor, hemde masa üstü arka planım bile thrillerbarktaki zoroyken :D mangaka luffyi övüyor bende gördügümü söylüyorum ama olmuyor.:) neyse sonuc itibariyle,elimden geldigince dogru bildigimi ve gördügümü yazıyorum.bazen yanlıs anlıyorum, saolsun düzeltiyor arkadaslar.bu bölümde pek bir sey yoktu. ama bu haftadan sonra epey iyi olucagını düşünüyorum,yorumlara devam ederiz.sende vakit buldukca devam et foruma, gercekten cok kaliteli ve bilgili forum üyeleri var,sadece one piece ve anime olarak değil düşünce olarakda :good:

son olarak;hadi cümleten iyi geceler, ben yatar.
Fanlık duygularını işin içine katmadan mantığını kullanarak yazdığını biliyorum zaten :) Bir aksilik olmazsa bu forumdan ayrılacağımı sanmıyorum,sana da iyi geceler hocam:good:

@Vaas
Bence Zoro'nun o öne çıkartılan diğer novalar kadar göze çarpmamasının sebebi Luffy'nin tayfasında olması.

şimdi bölümü tekrar okudum da aklıma gelmişken yazayım.Bence luffy Dofilamingo'yu tek başına indirmeyecek.Bu klon mevzusundan dolayı luffy+law vs dofilamingo olur gibime geliyor.Bu sayede luffy ilk dövüşteki gibi 2 taraftan da darbeye açık hale gelmeyecek.Ayrıca;
Sabo,Fujitora'yı tutacak
Bu Dofilamingo'yu öldürmek isteyen grup picayı indirecek
zoro vs diamante
bartolomeo vs Trebol olacak diye geçiyor içimden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık