Daha çok beklersinİki amiral o adayı paket yapar.![]()

Sabo
Dof
Luffy
Law
Burgess
Zoro
ve tayfaları

Şaka yapmıştım benGitmiyorum burdayım.![]()

Her zaman başımızın üstünde yerin var

Daha çok beklersinİki amiral o adayı paket yapar.![]()
Şaka yapmıştım benGitmiyorum burdayım.![]()
Bir Akainu'yu tüm Wb komutanları durduramamış bu adamlar mı durduracakDaha çok beklersinal bir daha yazayım senin güzel hatrına;
Sabo
Dof
Luffy
Law
Burgess
Zoro
ve tayfaları
Şaka yapmıştım ben
Her zaman başımızın üstünde yerin var![]()
Akainuyu Dofun tayfası ve Dof paket edip postalarlar Wgye.Bir Akainu'yu tüm Wb komutanları durduramamış bu adamlar mı durduracakBu konuda sabaha kadar sana muhalefet olmaya karar verdim,kork benden
![]()
Mantıken haklısın ama bu durumda da Wb korsanları çok güçsüz olmuş oluyor. Burası bana saçma geliyor açıkçası.Akainuyu Dofun tayfası ve Dof paket edip postalarlar Wgye.
la hadi diyelim durduramamışlar Akainu ne yapmış alayını öldürmüş mü :/ Kocaman bi hayırBir Akainu'yu tüm Wb komutanları durduramamış bu adamlar mı durduracakBu konuda sabaha kadar sana muhalefet olmaya karar verdim,kork benden
![]()
Tam da senden beklenecek bir cevaptıDellinger = WB Crew.
Yoruldum artık Beyazsakal veya Shanks örneğini vermekten ama siz inatla Akainuda AkainuÖldürmemişte Shanks gelmese hepsini öldürecekti. Akainu için şunu söylemek lazım ki yonko öldürebilecek bir karakter. Serinin en aşmış adamları listesinde ilk 3 te yer alabilecek bir adam.
Akainu yonkou öldürebilir demek harbiden biraz ileri gidiyorYoruldum artık Beyazsakal veya Shanks örneğini vermekten ama siz inatla Akainuda Akainu
Hele sen çığır atlattın şuan öldürmek ne la![]()
la hadi senin için o üçü sadece akainu alsın bak geriye kimler kaldı;Tam da senden beklenecek bir cevaptı
@Korsanlar ''Kralı''
Tamam işte.O üçü Akainu'yla uğraşırken diğer amiral kalanları temizler sonra da Akainu'ya yardıma gelir.O üçlü,Akainu'yu yener ama biraz uzun süreceğinden eminim.
Gitmiyor işte.Filo amirali olarak bir Yonkou'yla başa baş mücadele edemiyorsa,onu indirebilme ihtimali yoksa yemişim öyle denizcileri.Akainu yonkou öldürebilir demek harbiden biraz ileri gidiyor![]()