Benim tahminim Oda kötüleri bir şekillendirmeye sokmaya çalışıyor. Çünkü hem karasakal hem İmu var ikisinin aynı tarafta olması pek akla yatmıyor. Bir şekil güç dengesi ayarlanmalı aksi takdirde korsan tarafı çok daha ağır basıyor şuanlık. Tabii İmu'yu çekersek gücünü tam combatta görmeden birşey diyemem.Imuyu Elbafa getirdi tamam iyi güzel de ne amacı var? Imu son savaşla düşecektir daha raftele bile gidilmedi. Elbafa da zaten ruhu geldi bir şeyler olur Elbaftan ruhunu kovarlar kapanır mevzusu. Imu düşmeyecekse ark bossu gibi ne geziyor Elbafta anlamadım. İşin kötüsü çakma da olsa bir Imu dövüşünden sonra Elbafta tatmin edici başka düşman olmaz. Imuyu kovup başkasıyla mı dövüşecekler yada Imuyu kovunca ne olacak ark hikayeye ne katmış olacak? Ne anladım şimdi bu işten..
Yorumlarda biri Shabody ark paralelliği kurmuş. Imu bizimkileri tümden haşlayıp adayı da ele geçirip giderse belki bir anlamı olur. Tayfa da bir zaman atlaması + raftel macerasından sonra güçlenmiş şekilde tekrar bir Imu fightına girer aksi halde Elbaf çok koftiden olacak gibi hissettiriyor.
final savaşında Imu tarafından ele geçirilmiş bir güçlendirilmiş Karasakal hayal ediyorum. Karasakala bulabildiğim tek mantıklı senaryo buBenim tahminim Oda kötüleri bir şekillendirmeye sokmaya çalışıyor. Çünkü hem karasakal hem İmu var ikisinin aynı tarafta olması pek akla yatmıyor. Bir şekil güç dengesi ayarlanmalı aksi takdirde korsan tarafı çok daha ağır basıyor şuanlık. Tabii İmu'yu çekersek gücünü tam combatta görmeden birşey diyemem.
Ondan kolay ne varŞamrok ve Şanks aynı kişiyse,Şamrok yara izini nasıl kapatıyor. Birde Şanks hem Marijeoise yardıma hem de Teach ile kapışmaya nasıl gidecek aga.
Sabaody benzerliği kurmayın abi, aklıma kötü kötü fikirler geliyor.Imuyu Elbafa getirdi tamam iyi güzel de ne amacı var? Imu son savaşla düşecektir daha raftele bile gidilmedi. Elbafa da zaten ruhu geldi bir şeyler olur Elbaftan ruhunu kovarlar kapanır mevzusu. Imu düşmeyecekse ark bossu gibi ne geziyor Elbafta anlamadım. İşin kötüsü çakma da olsa bir Imu dövüşünden sonra Elbafta tatmin edici başka düşman olmaz. Imuyu kovup başkasıyla mı dövüşecekler yada Imuyu kovunca ne olacak ark hikayeye ne katmış olacak? Ne anladım şimdi bu işten..
Yorumlarda biri Shabody ark paralelliği kurmuş. Imu bizimkileri tümden haşlayıp adayı da ele geçirip giderse belki bir anlamı olur. Tayfa da bir zaman atlaması + raftel macerasından sonra güçlenmiş şekilde tekrar bir Imu fightına girer aksi halde Elbaf çok koftiden olacak gibi hissettiriyor.
Karasakal IMU'dan daha büyük bir karanlık karakter. IMU ona hiçbir şey yapamayacak ama karanlık meyvesi ile IMU'nun tüm güçlerini çekip o şekilde kullanırsa o zaman işte zevk alırız az bişey.final savaşında Imu tarafından ele geçirilmiş bir güçlendirilmiş Karasakal hayal ediyorum. Karasakala bulabildiğim tek mantıklı senaryo bu![]()
Benzerlik var ama orada da burada da güç olarak erişilmez bir durum söz konusu ölümsüz yığınla karakter var adada, çokbilmişte yıllanmış Joy Boy hakisiyle yırtmışalardı kefeni burada birde ağababaları var. Ekstra güçler uyandırmazsa bizimkilerde Sabody'de ki Kizaru karşısında düştükleri duruma düşecekler. Kurtarıcı da bu sefer Dragon olur olursa.Sabaody benzerliği kurmayın abi, aklıma kötü kötü fikirler geliyor.
Düşünsenize,
NİKA mod Luffy, Bandanalı Zoro, Kutu Kolalı Sanji, Franky vs bir olmuşlar, aynı anda atak yaptıkları halde Şeytanlaşmış Kashi'yi zar zor indiriyorlar.
Dorry- Broggy gelip bizim tayfayı darmaduman ediyor.
Tam o sırada akılsız Kuma'nın aklı başına gelip bizim tayfayı sağa sola fırlatıyor, bir yandan da içinden henüz bu seviye için hazır değilsiniz diyor.
IMU-Gunko, Kuma'ya seni pis Bukaner ne yaptığını sanıyorsun diyor.
Kuma o sırada Gaban'a doğru eğilip fısıldıyor, Gaban h..stir diyor, 300 bölüm sonra Kuma'nın yeni statü açtığını ve Gaban'a ben aslında Uzay Korsanlarındanım dediğini öğreniyoruz.
Tayfa 3 gün sonra farklı farklı adalara yolculuk yapıyor,
Luffy gözünü Yanık İzli Adamın yanında açarken Zoro kendini bir dojoda buluyor. Bu dojo da meğer Ryuumanın bacanağının soyundan gelen biri tarafından kurulmuş. Sanji ise Kamabakka'nın Yeni Dünya şubesinde gözünü açıyor. Meğer bu adayla Kamabakka hasımmış, buradaki zenci lgbtler Kamabakkayı fazla pasif kişi olmakla suçluyormuş.
Bu yorum bir müddet sonra kendini imha edecek o yüzden hızlı okuyun, E. Oda bizim forumu takip ediyorsa aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim.
Bence bir nane anlattığından değil, bir şey de anlamadık zaten de işte E.Oda gevşeği sıçışlarına zemin hazırlıyor diyelim.O değilde bu haki olayının bedenle alakası olmadığınıda net bir şekilde görmüş olduk.Yani o ipe sarılan haki olayınıda daha net anlamış olduk.