Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 32 48.5%
  • Orta

Kullanılan: 21 31.8%
  • Kötü

Kullanılan: 13 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    66
O değilde bu haki olayının bedenle alakası olmadığınıda net bir şekilde görmüş olduk.Yani o ipe sarılan haki olayınıda daha net anlamış olduk.
Haki zaten aura ve chakralarla alakalı bir durum. Enerji aktarımı o sebeple olabiliyor. Chakra da bu aavatarda ki son bükücü velet gibi ustalaşan en baba karakter oluyor seride.

Zaten bu Haki'nin renklerinden filan da bahsedildi ve bir kaç çeşit Haki türü çıktı galiba bu Haki türü chakra gibi 7 adet filan olacak. 7 renk haki...

Çocuk kaçırma
Çocuklar üzerinden vıcık dram
Devleri dandik şeytanlara dönüştür anında kişilikleri değişmesi
Zetsu gibi ordu yap
Şu ana kadar olay örgüsü de kötü hikaye de kötü yan karakterler de kötü
Mekanlar da kötü
Fanlar tarafından yazılmış bir şey gibi sanki
Bakalım savaş nasıl olacak

Sugar'ın oyuncağa çevirdiği karakterler haki kullanabildi mi? Hayır diye biliyorum. Orada haki sahipleri vardı. H.haki sahibi adam vardı. Bunları geçtim meyvelerini bile kullanamadılar. Yani beden elden gidince haki de meyve de elden gidiyor.

İmu'nun olayı farklı.

Çocuk kaçırma
Çocuklar üzerinden vıcık dram
Devleri dandik şeytanlara dönüştür anında kişilikleri değişmesi
Zetsu gibi ordu yap
Şu ana kadar olay örgüsü de kötü hikaye de kötü yan karakterler de kötü
Mekanlar da kötü
Fanlar tarafından yazılmış bir şey gibi sanki
Bakalım savaş nasıl olacak
Fanlar yapsa daha iyisini yapardı şu ana kadar ki gidişattan emin ol.

Sugar'ın oyuncağa çevirdiği karakterler haki kullanabildi mi? Hayır diye biliyorum. Orada haki sahipleri vardı. H.haki sahibi adam vardı. Bunları geçtim meyvelerini bile kullanamadılar. Yani beden elden gidince haki de meyve de elden gidiyor.

İmu'nun olayı farklı.
Orada bilinçlerde gidiyor. Seni herkes unutuyor vs. ve resmen bilinçsizleşiyorsun. Ayrıca aldığın şekilde hiç bir işe yaramayan oyuncaklar oluyor. Doctor Q hastalık atınca kadın yapmıştı Law'ı ama bilinci yerindeydi ve kendisini haki ile dönüştürdü eski haline.

Sugar da şöyle bir durum var. Luffy, Kaido, BM gibi karakterleri dönüştürebilirmiydi diye soru işaretleri var. Bozuk bir meyve o...

IMU ise büyü yapıyor resmen. Musallat oluyor desek yeridir :D

Haki'nin beden ile hiç bir alakası yok ama ben senin dediğini de anladım. Haki beden ile alakası olsaydı Shanks'ın kolu gitti diye hakisi azalma yaşanır veya bir Dev'in hakisi uçsuz bucaksız olurdu gibi gibi... Haki tamamen enerjisel bir durum. Yaşam enerjisi hayat enerjisi vs Chakra gibi işte.

Haki zaten aura ve chakralarla alakalı bir durum. Enerji aktarımı o sebeple olabiliyor. Chakra da bu aavatarda ki son bükücü velet gibi ustalaşan en baba karakter oluyor seride.

Zaten bu Haki'nin renklerinden filan da bahsedildi ve bir kaç çeşit Haki türü çıktı galiba bu Haki türü chakra gibi 7 adet filan olacak. 7 renk haki...

Haki olayını hep yüzeysel işledi bakalım derinlemesine ne olduğunu öğreneceğiz gibi çok geçmeden.Meyve lerin gizemide açığa çıkmış olacak.

Arkadaşlar karasakalın meyvesi meyve gücünü iptal ediyordu hatta hakiyi iptal eder mi diye merak ediyorduk. sizce bu meyve imu tarafından verilen gücleri ve ölümsüzlüğü de iptal edebiliyor mu ? hatta belki imunun meyvesini bile ? belki bu şekilde imuyu counterlıyordur. Bu sebepten İmunun varlığından haberdar diyebilir miyiz ?

Raftel arcına girildiği gibi forum pik dönemini yaşar; birçok üye direkt döner ki zaten 1150. Bölüm Spoiler sayfa sayısı 60'a çıkmıştı, insanlar Oda'nın seriyi süründürdüğünü görünce göz ucuyla bakıp asıl arcı beklemeye başladılar normal olarak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık