ben var biliyordum spoilerda fakat bölümün son panelinde break next week gibi birşey göremedim.Bu hafta bölüm var mı
ben var biliyordum spoilerda fakat bölümün son panelinde break next week gibi birşey göremedim.Bu hafta bölüm var mı
Meyve gücünü iptal ediyor etmesine de temas halinde oluyor bu Imu'yu da yakalamak kolay değil menzilli saldırıları var.Arkadaşlar karasakalın meyvesi meyve gücünü iptal ediyordu hatta hakiyi iptal eder mi diye merak ediyorduk. sizce bu meyve imu tarafından verilen gücleri ve ölümsüzlüğü de iptal edebiliyor mu ? hatta belki imunun meyvesini bile ? belki bu şekilde imuyu counterlıyordur. Bu sebepten İmunun varlığından haberdar diyebilir miyiz ?
Hakiyi iptal edemez sadece meyve gücünü. Imu'nun gücü meyveden geliyorsa etmesi gerek, değilse yapamaz. Meyve gücüne pek benzemiyor gibi. Imu harici en zor vs'si olucak luffy'nin. Sürekli g5 haline dönemeyebilir. Haki ile indirmek zorunda. Gura gura'yı haki ile yenmek istiyorsa eski joyboy'un haki seviyesine ulaşmalı. Bu arc tam yeri. Rakip kendi bedeni olmasada imu.Arkadaşlar karasakalın meyvesi meyve gücünü iptal ediyordu hatta hakiyi iptal eder mi diye merak ediyorduk. sizce bu meyve imu tarafından verilen gücleri ve ölümsüzlüğü de iptal edebiliyor mu ? hatta belki imunun meyvesini bile ? belki bu şekilde imuyu counterlıyordur. Bu sebepten İmunun varlığından haberdar diyebilir miyiz ?
Sabaody benzerliği kurmayın abi, aklıma kötü kötü fikirler geliyor.
Düşünsenize,
NİKA mod Luffy, Bandanalı Zoro, Kutu Kolalı Sanji, Franky vs bir olmuşlar, aynı anda atak yaptıkları halde Şeytanlaşmış Kashi'yi zar zor indiriyorlar.
Dorry- Broggy gelip bizim tayfayı darmaduman ediyor.
Tam o sırada akılsız Kuma'nın aklı başına gelip bizim tayfayı sağa sola fırlatıyor, bir yandan da içinden henüz bu seviye için hazır değilsiniz diyor.
IMU-Gunko, Kuma'ya seni pis Bukaner ne yaptığını sanıyorsun diyor.
Kuma o sırada Gaban'a doğru eğilip fısıldıyor, Gaban h..stir diyor, 300 bölüm sonra Kuma'nın yeni statü açtığını ve Gaban'a ben aslında Uzay Korsanlarındanım dediğini öğreniyoruz.
Tayfa 3 gün sonra farklı farklı adalara yolculuk yapıyor,
Luffy gözünü Yanık İzli Adamın yanında açarken Zoro kendini bir dojoda buluyor. Bu dojo da meğer Ryuumanın bacanağının soyundan gelen biri tarafından kurulmuş. Sanji ise Kamabakka'nın Yeni Dünya şubesinde gözünü açıyor. Meğer bu adayla Kamabakka hasımmış, buradaki zenci lgbtler Kamabakkayı fazla pasif kişi olmakla suçluyormuş.
Bu yorum bir müddet sonra kendini imha edecek o yüzden hızlı okuyun, E. Oda bizim forumu takip ediyorsa aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim.
Hocam meyve nesnelere veya insanlara da çekim gücü uygulayamıyor mu? Ben yapabiliyor diye hatırlıyorum.Meyve gücünü iptal ediyor etmesine de temas halinde oluyor bu Imu'yu da yakalamak kolay değil menzilli saldırıları var.
Meyve güçleri yüksek hakiye sahip kişilerde pek etki etmez.Hocam meyve nesnelere veya insanlara da çekim gücü uygulayamıyor mu? Ben yapabiliyor diye hatırlıyorum.
Önce ki yorumlarını bilmiyorum ama su son zamanda karsakalla ilgili en güzel düşüncelere sahip yorum seninkilerdir Imu ile eşit hakiye sahip demek büyük bir lütuf.Meyve güçleri yüksek hakiye sahip kişilerde pek etki etmez.
Mesela Law'ın meyvesi de her şeyin yerini değiştirebiliyor, ışınlayabiliyor ama Kaido & BigMom gibi yüksek hakiye sahip kişileri yerinden oynatamıyor.
Serinin temeli Haki üzerine kurulu, eğer çok güçlü bir hakiye sahipsen meyvelerin güçlerine karşı koyabilirsin.
Ha Blackbeard'in hakisi IMU'nunkine eşit veya daha fazla olacak seviyeye gelmiştir, o zaman anasını bile ağlatır.
Benim önceki yorumlar şöyle ya:Önce ki yorumlarını bilmiyorum ama su son zamanda karsakalla ilgili en güzel düşüncelere sahip yorum seninkilerdir Imu ile eşit hakiye sahip demek büyük bir lütuf.
Bu hafta yok.Bu hafta bölüm var mı
Hocam doğru diyorsun da hakiyi çekemeyeceğini nerden biliyoruz ? meyvenin herşeyi çekebilidiği belirtildi (herşeye ne dahil bilmiyoruz) ikincisi bu meyvenin uyanışı varmı onu da bilmiyoruz. Bi insan neden özellikle bu meyvenin peşinde olabilir ? En azından bi eliyle imunun güc ve ölümsüzlük verdiği birini yakalayıp diğer eliylede deprem meyvesinin gücüyle saldırsa durum ne olur acaba ? hasar alır mı tuttugu kişi ?Meyve gücünü iptal ediyor etmesine de temas halinde oluyor bu Imu'yu da yakalamak kolay değil menzilli saldırıları var.