Direkt bunu yapsa önceki 2 arctan daha kaliteli olurdu.Seri git gide sona giderken vites yükseltir dedik, Devlerin ülkesi dedik, Shanks'ın koruması ve arkadaşları dedik koya koya karşımıza bunun gibi bir şey koydular.
![]()
Direkt bunu yapsa önceki 2 arctan daha kaliteli olurdu.Seri git gide sona giderken vites yükseltir dedik, Devlerin ülkesi dedik, Shanks'ın koruması ve arkadaşları dedik koya koya karşımıza bunun gibi bir şey koydular.
![]()
Şimdi Nika olarak gider. Devlerin hallerini görünce der bu halleriniz çok komik görünüyor kanatlarınız çıkmış filan der gülmeye başlarŞöyle poz kesiyor sonra vıcık vıcık Nika moduna geçiyor. Çok ciddiyim triplerin artık geçmiyor Luffy...
![]()
Seri git gide sona giderken vites yükseltir dedik, Devlerin ülkesi dedik, Shanks'ın koruması ve arkadaşları dedik koya
Adam yemek yerken nasıl bir efor sarfetmişse terlemiş üstelik ağzında hala lokma var sağa sola yatırıp duruyor.Tayfanda Sanji gibi bir aşçı varken kıtlıktan çıkmış gibi yiyorsan o senin ayıbın luffy.Şöyle poz kesiyor sonra vıcık vıcık Nika moduna geçiyor. Çok ciddiyim triplerin artık geçmiyor Luffy...
![]()
Mosa=Şamrok=Şanks. Hepsi Garling'in tornasından çıkma çoklu kişilik durumu. Garling kaç boyutlu satranç oynuyor bilemedim. Her masada var. Kayıtlara geçsin.Mosa Shamrock ve Shanks’ın kız kardeşi çıkacak. En kötü ihtimalle kutsal ejder bir kadın karakter falandır. Kayıtlara geçsin.
Hepsini toplasan bi tane adam etmez.Mosa=Şamrok=Şanks. Hepsi Garling'in tornasından çıkma çoklu kişilik durumu. Garling kaç boyutlu satranç oynuyor bilemedim. Her masada var. Kayıtlara geçsin.
Oda'nın bunda suçu yok. Adam Yami Yami no mi yedi.Karasakal hakkında yorum yapamaz oldum ismini hatırlıyorum evet ama nasıl bir şey olduğunu unuttum Ey Oda yatarken kolun uyuşsun da hafiften gözün yaşarsın ağlamaklı ol.
Bu nasıl bir açıklama böyle hayır düşündükçe mantıklı da geliyor çıkmaza girdim şuan.Oda'nın bunda suçu yok. Adam Yami Yami no mi yedi.
Meyve uyandığında Teach'in tüm savaşları, tüm yaptıkları offscreen oluyor, ekran kararıyor ve aydınlandığında çoktan işi bitirmiş oluyor.
Bak mesela Law savaşında "Kurooozu" dedi ve bilmem kaç bölüm sonra Law yenilmişti. Oda napsın? Adam her şeyi karanlıklar içinde hallediyor.