Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151: Durumu Anladım! Ben Hallederim!

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 28 48.3%
  • Orta

Kullanılan: 18 31.0%
  • Kötü

Kullanılan: 12 20.7%

• Kullanılan toplam oy
    58
Seri git gide sona giderken vites yükseltir dedik, Devlerin ülkesi dedik, Shanks'ın koruması ve arkadaşları dedik koya
Şöyle poz kesiyor sonra vıcık vıcık Nika moduna geçiyor. Çok ciddiyim triplerin artık geçmiyor Luffy...

Adam yemek yerken nasıl bir efor sarfetmişse terlemiş üstelik ağzında hala lokma var sağa sola yatırıp duruyor.Tayfanda Sanji gibi bir aşçı varken kıtlıktan çıkmış gibi yiyorsan o senin ayıbın luffy.

Mosa Shamrock ve Shanks’ın kız kardeşi çıkacak. En kötü ihtimalle kutsal ejder bir kadın karakter falandır. Kayıtlara geçsin.
Mosa=Şamrok=Şanks. Hepsi Garling'in tornasından çıkma çoklu kişilik durumu. Garling kaç boyutlu satranç oynuyor bilemedim. Her masada var. Kayıtlara geçsin.

Karasakal hakkında yorum yapamaz oldum ismini hatırlıyorum evet ama nasıl bir şey olduğunu unuttum Ey Oda yatarken kolun uyuşsun da hafiften gözün yaşarsın ağlamaklı ol.
Oda'nın bunda suçu yok. Adam Yami Yami no mi yedi.
Meyve uyandığında Teach'in tüm savaşları, tüm yaptıkları offscreen oluyor, ekran kararıyor ve aydınlandığında çoktan işi bitirmiş oluyor.
Bak mesela Law savaşında "Kurooozu" dedi ve bilmem kaç bölüm sonra Law yenilmişti. Oda napsın? Adam her şeyi karanlıklar içinde hallediyor.

Oda'nın bunda suçu yok. Adam Yami Yami no mi yedi.
Meyve uyandığında Teach'in tüm savaşları, tüm yaptıkları offscreen oluyor, ekran kararıyor ve aydınlandığında çoktan işi bitirmiş oluyor.
Bak mesela Law savaşında "Kurooozu" dedi ve bilmem kaç bölüm sonra Law yenilmişti. Oda napsın? Adam her şeyi karanlıklar içinde hallediyor.
Bu nasıl bir açıklama böyle hayır düşündükçe mantıklı da geliyor çıkmaza girdim şuan.

Şamrok ve Şanks aynı kişiyse,Şamrok yara izini nasıl kapatıyor. Birde Şanks hem Marijeoise yardıma hem de Teach ile kapışmaya nasıl gidecek aga.

Imuyu Elbafa getirdi tamam iyi güzel de ne amacı var? Imu son savaşla düşecektir daha raftele bile gidilmedi. Elbafa da zaten ruhu geldi bir şeyler olur Elbaftan ruhunu kovarlar kapanır mevzusu. Imu düşmeyecekse ark bossu gibi ne geziyor Elbafta anlamadım. İşin kötüsü çakma da olsa bir Imu dövüşünden sonra Elbafta tatmin edici başka düşman olmaz. Imuyu kovup başkasıyla mı dövüşecekler yada Imuyu kovunca ne olacak ark hikayeye ne katmış olacak? Ne anladım şimdi bu işten..

Yorumlarda biri Shabody ark paralelliği kurmuş. Imu bizimkileri tümden haşlayıp adayı da ele geçirip giderse belki bir anlamı olur. Tayfa da bir zaman atlaması + raftel macerasından sonra güçlenmiş şekilde tekrar bir Imu fightına girer aksi halde Elbaf çok koftiden olacak gibi hissettiriyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık