Endişe körlüğüdür o ha bu arada Ronaldo dün gol atmış ne alaka diye sorma senin hep yaptığın şey xDYine körlüğün üstünde.
Endişe körlüğüdür o ha bu arada Ronaldo dün gol atmış ne alaka diye sorma senin hep yaptığın şey xDYine körlüğün üstünde.
Endişe körlüğüdür o ha bu arada Ronaldo dün gol atmış ne alaka diye sorma senin hep yaptığın şey xD
Terleri karşılaştırdım açık ara seninki daha fazla terlemiş, bir yorumunu almak lazım xD![]()
Şu sahnede Zoro'nunnteri yüzünden dışarı fırlamış. Üstüne boynundan da akıyor. O kadar küçük panelde bile Oda es geçmemiş. Abi körlük varsa bir doktor öneririm.
Paşam yemek yerken de terlemiş olabilir. Malum mahalle yanarken luffy yemek yiyorduTerleri karşılaştırdım açık ara seninki daha fazla terlemiş, bir yorumunu almak lazım xD
Birini 72p sahnede görüyoruz. Diğerini 1080p. Kafası Luffy'nin gözü kadar kalmış. Ona rağmen boyundan akan ter görülüyor.Terleri karşılaştırdım açık ara seninki daha fazla terlemiş, bir yorumunu almak lazım xD
Güzel bir detay Karasakal son zamanlar da bölüm geçmek için tüm tuşlara basan oyuncu profili sergiliyor her an her yerde olabilir.@Saber of Xebec Mosa, Shirahoshi olabilir diyenler var. Acaba bir daha konuşamayabiliriz demesi Karasakal’ın Balıkadam Adası’nı bastığının mı işareti?