Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 401 88.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    452
Gözlemlediğim bir şeyden dolayı genel fan base ile ilgili sıkıntımı belirtiyorum, bunda laflarıma dikkat edecek bir şey yok. Sonuçta "Goda" diyen bir kitle yani bunun meme'leri bile var. Biraz internetle haşır neşir olan bilir. Ana bacı küfür etmedim sonuç olarak kimseye. Dahası sizin alınganlığınız.
 
Tayfa dağılırken ilk ayrılan Roger. Adam gemiden inerken Oden salya sümük ağlıyordu.

Bekle bekle. Hani MF'da saldırıp Mihawk'a, Amiraller'e ve Sengoku'ya korkusuzca saldırıp meydan okuyan ve Ace'i kurtarmaya çalışan Luffy'den mi bahsediyoruz?
Bir de Beyaz''ın defterine bakalım: Thatch, Oden ve Ace'i kurtarmak için tüm tayfasını feda etmeye yeltenmesi fakat ne hikmetse Thatch'de yelkenleri bile kımıldatmıyor.
Heee canlıyken kurtarayım diyordu da öldükten sonra bir Fatiha okumayı bile çok gördü işte. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur hesaaaabı. Lastikten adam yaparsan ancak bu kadar olur. Adam yerine oyun hamuruna döndü ; şekilden şekile girdi M. D. Pafi! :artiz:
 
Roger yaşıyor olsaydı Wano'yu yıkar Oden'i kurtarırdı. Kendisi dostları için bunu yapan birisi.

Wb nin ise pek bişey yaptığını göremedik duyamadık.
 
Zaman atlaması koyarsan böyle ediyorsun tabi hikayenin içine. Geçmişe dönüş olmayan bir zamansal yetenek bile bu kadar mal edebiliyor hikayeyi. Herif 20 yıl dile kolay 20 yıl hiç uğramamış memleketine yahu. Akıl alır gibi değil. Beyazsakal Korsanları Payback Savaşı sonrası dağılmış, herif halen daha Wano'ya gelmemiş. Neden? Vay be nasıl da savaş başlamadan geldi, iyi oldu dedirtmek için mi? 20 yıl ne kardeşini sormuşsun, ne lordunu sormuşsun.
Kaido diye bir İmparator Wano'ya çökmüş, ana karargahı yapmış. Nedense Beyazsakallar filan bunu hiç bilmiyor. Law demiyor muydu, bu adamlar Beyazsakala kafa tutarak hakimiyet alanlarını genişlettiler, hafife alma diye. Denizci Karargahı bile Wano Kaidou ilişkisini bilmiyor gibi lanse edildi Levely'de.
Valla hiç boşa bahane bulmaya çalışmayın, burada bal gibi ihmal var.
Bunu yapan da bu adam değil miydi?

 
Saboyu mantığa bağlayan biri bu olayıda bağlar.
Baba adamdır. Rogerdan daha adamdır.
Acede cesur yiğittir. Keşke yaşasaydı çakma Saboya alışamadım hala
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık