Ace'in dediği doğrudur . Öyle de kabulMiçomuz olmasın, Ace'in dediği gibi güçlü birisi olsun Momo'nun yanında, sonra denize açılır.
Ace'in dediği doğrudur . Öyle de kabulMiçomuz olmasın, Ace'in dediği gibi güçlü birisi olsun Momo'nun yanında, sonra denize açılır.
Aynen bir de o var.3- Yeni görülen kalbur üstü tüm karakterlerin amiral ilan edilmesi
Bunlar birlikte tayfaya gelirse @Smoker kendini Çukurova'nın çukuruna atar.Bu arada spoilerı görünce Momo'nun Tama ile yakın arkadaş yada ileride belki yavuklu olacağı geldi Zaten kurması basit bir bağlantı.
Aralar benim tepemi de normalden fazla attırıyor. Her hafta bir doz almam lazımAmaaaaaaa ! en guzel yerde araaaa mi verilir iki dovustureydin bee odaaaa! Hep boyle yapiyor. Gosterip azcik kaciyoo
Sabredersin sabredersin.Bölüm yarınsa ben nasıl spoiler'a bakmadan sabredeceğim o kadar
Tek kılıç kullanabileceği güzel bir eğitim alsa , zora düştüğünde 3 kılıca dönse güzel olmaz mı? 3 kılıç samurayı aşan bir teknik bence.Görünüşüne göre Zoro Lanetli kılıcını, daha üst model bir lanetli kılıçla değiştirecek.