Biz Luffy dayaģı şifalı diyorduk ama Luffy dövmek de şifalı imişLuffyinin iradesinin önünde diz çöküp tövbe istemeyecek karakter sayısı az zaten. Ağzına yandigim zaten cocuklukta sıkıntılar çekmiş belli her OP karakteri gibi.
Biz Luffy dayaģı şifalı diyorduk ama Luffy dövmek de şifalı imişLuffyinin iradesinin önünde diz çöküp tövbe istemeyecek karakter sayısı az zaten. Ağzına yandigim zaten cocuklukta sıkıntılar çekmiş belli her OP karakteri gibi.
Tam Zoro'nun anlaşacağı tipte bir adam, karakter olarak benziyorlarkatakuri tayfaya gelse gercekten 10 numara olur ama tayfa içi düzen bunu kaldırmaz. Ama bi arkadasın dediği gibi son savaşta karasakal ile olan savaşta gelirse 10 numara olur.
Bulma o zaman kardeş.Ben bir yan bulmuşum ki sitemimi belirtiyorum.Bir adamı dövüş için bir yere çekiyorsan ya oradan galip çıkacaksın ya mağlup.Olay bu.Luffy oradan kaçarak çıktı.Bana göre delikanlılık değil bu.Sana göre bunda bir sıkıntı yoksa ne güzel.Luffy'nin çevik olması kaçabilmesi de Luffy'nin gücü , Kata'da yaşından dolayı gelen tecrübesi ve yılların deneyimine sahip, o zaman onlara sahip olmakta mı onursuzluk kullanmasın o zaman. Neresinden bakarsan bak elle tutulur bir yan bulamıyorum.
Kata yıllardır kullanıp geliştirdiği k.haki ile dövüşü domine ediyor sorun yokta, luffy de kendi özelliği olan çevikliği ile zaman kazanması kaçmak mı oluyor. İzin vermeseydi diyorum, yakalayamamış olması kata'nın o yönden luffy den zayıf olduğunu gösterir. Dövüş dediğin karşılıklı yumruk atmak mı eğer öyle bişey bekliyorsan Hajime no ippo boks ile alakalı işte.Bulma o zaman kardeş.Ben bir yan bulmuşum ki sitemimi belirtiyorum.Bir adamı dövüş için bir yere çekiyorsan ya oradan galip çıkacaksın ya mağlup.Olay bu.Luffy oradan kaçarak çıktı.Bana göre delikanlılık değil bu.Sana göre bunda bir sıkıntı yoksa ne güzel.
Kata yıllardır kullanıp geliştirdiği k.haki ile dövüşü domine ediyor sorun yokta, luffy de kendi özelliği olan çevikliği ile zaman kazanması kaçmak mı oluyor. İzin vermeseydi diyorum, yakalayamamış olması kata'nın o yönden luffy den zayıf olduğunu gösterir. Dövüş dediğin karşılıklı yumruk atmak mı eğer öyle bişey bekliyorsan Hajime no ippo boks ile alakalı işte.