Filo Amirali emeklilik gibi bir şey yaf. MF'de Sengoku'nun Akainu'dan güçlü olduğunu kaç kişi düşünüyordur? Yeni bir amiralin hele hele denizciler dışından gelmiş olan bir amiralin Filo AMirali arasındaki güç seviyesine rütbeye bakıp karar verilemez. Ha bence de Akainu daha güçlüdür ama bunu Saka'nın sunum şekline bakarak söylüyoruz. Ancak dediğim gibi rütbe ile bir ilgisi yok.
-İlla daha güçlü veya birebir aynı olmalarına gerek yok. Ama amiral koltuğundan 2 kişi boşaldı yeni gelenlerde aşağı yukarı o seviyededir. Ben Kizaru'nun Aokiji'den güçsüz olduğunu düşünüyordum bu yüzden onun yerini dolduranın da Kizaru'dan güçlü olduğunu düşünüyorum. GB'nin ise daha sonra gösterilecek olması ve sürekli geciktirilmesi Fuji'den daha güçlü olduğu imajı veriyor. Yani mevzu Aokiji ve Akainu'nun net güç seviyesi değil. Aşağı yukarı onların yerini dolduran 2 kişi geldi. Daha gizemli hava yaratılan da daha güçlüdür muhtemelen.
Tabi bunların arasındaki seviyenin bir önemi yok. İsterse en güçlüleri Kizaru olsun. Luffy'nin seviyesini Kaido karşısında aldığı rolün büyüklüğü belirleyecek. Geçmiş arclara bakınca Luffy işin yarısından fazlasını yapacağına kesin gözüyle bakabiliriz bu da ona amiral seviyesi dedirtebilir. Ama doğmamış çocuğa don biçilmez. Önce öğrendiklerini rahatça uygulamaya başlasın ölümün kıyısına gelsin sınırlarını göstersin sonra karar veririz.
Seni de anlıyorum. Luffy şimdiden Amiral seviyesi çünkü Kata amiral seviyesi diyorsun