Montana
Korsan Kral seviyesi.
Özel düşüncem olsa ilk seçenek olmazdı...Eminim sadece halk istemiştir öznel düşünceni katmamışsındır :d
Kim o bir dünya insan ? 2 3 fetişten başka kimseden duymadım ben öyle bir şey.Özel düşüncem olsa ilk seçenek olmazdı...
Wano sonunda amiral diyen dünya insan var zaten konunun açılma sebeplerinden en önemlisi.
Genel olarak Zoro fanları işte onların da sayısı fazla biliyorsun çetelesini tutmadım tabii.Kim o bir dünya insan ? 2 3 fetişten başka kimseden duymadım ben öyle bir şey.
Zoro fanları diye genelleme işte.Zoro wanoda amiral diyecek 2 3 kişi bile yoktur.Bunu diyen kişi belli.Genel olarak Zoro fanları işte onların da sayısı fazla biliyorsun çetelesini tutmadım tabii.![]()
Yazdığım sıralamada Zoro için belki bir tık fazlası olabilir o konuda itirazım yok sadece ben bu seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bir tık fazlası olabilir ama kesinlikle bir tık aşağısı dahi olmaz bana göre.@Dattebayo..! Şuradaki gelişim şemasına baktığımda ben bir üst seviye söylerdim. EOS Zoro içinse Akainu'yu konumlardırdığın yer kötü değil, benim aklımda Yonko oldu hep. İyi olan kazansın deyip kapatıyorum hadi bakalım.![]()