Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Sonunda Zoro'nun Geleceği Seviye

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    229
Valla en yakınında örnek vermek gerekirse Apoo'nun zurnaladığı bölümler.İşimize gelene okeyiz gelmedi mi kurgu diyoruz olmuyor bence.Zoro'nun eski yarayı yeniden açacağını düşünüyorum diyorum ben zaten.Herkes saydığın karakterlerden iyi saldırı gücüne sahip olduğuna hem fikirdir bence Zoro'nun.Bu bence yeni bir şey değil.Zoro zaten saldırı gücüyle ön plana çıkan birisi.Sulong İnu Sanji'den hızlıdır denmiyorsa Zoro'dan da iyi saldırı gücüne sahiptir denmez.
Apoo'nun Zoro'yu zurnalaması neyi değiştiriyor ya da neyi gösteriyor ? Zoro saldırıdan sonra aldı başını gitti yoluna ?

Ben Zoro'nun saldırı gücü Sulong Inu'dan ya da Denjiro'dan iyidir demiyorum. Denjiro, Inu, Ashura ve Kinemon'un toplam saldırı gücü 80 ise Zoro'nun tek başına bu saldırı gücünden daha büyük bir saldırı gücü var diyorum. Bunların 4'ü 1 Zoro etmiyor diyorum kısaca. O kısmı yanlış anladın sanırım.

E ne yani mangada o kadar bölüm kınların kaidoyla savaştığını ve Kaidoyu kestiğini görmemiş olamazsın di mi? Ve unuttuğun bir nokta var sanırım. Zoro Kaidoyla teke tek savaşmayacak...
Ben hiçbir zaman Zoro Kaido'yu tek alacak gibi saçma sapan bir şey iddia etmedim zaten ama boşver. Ayrı tellerden çalıyoruz. Yakında neyin ne olduğu anlaşılacak zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık