Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Sonunda Zoro'nun Geleceği Seviye

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    229
4.komutan etmeyecek kiku yaralamadı mı bu herifi.Zoro yarasını yeniden açarsa farkı konuşulur.Ki açar diye düşünüyorum.
9 Kın'ın olayını hepimiz biliyoruz. Oda'nın "20 yıldır intikam bekleyen Oden'in samurayları" çatısı altında okuyucuya sunduğu bir grup bunlar. Bu uğurda güç dengelerinin içinden geçmişim, üstünden atlamışım şeklinde bir derdi olmayan Oda'nın Zoro konusunda farklı bir yol izleyeceği +60 hatta olayın teori mahiyetindeki altyapısına gidersek +500 bölümdür belli olan bir olay.

9 Kın'ın olayını hepimiz biliyoruz. Oda'nın "20 yıldır intikam bekleyen Oden'in samurayları" çatısı altında okuyucuya sunduğu bir grup bunlar. Bu uğurda güç dengelerinin içinden geçmişim, üstünden atlamışım şeklinde bir derdi olmayan Oda'nın Zoro konusunda farklı bir yol izleyeceği +60 hatta olayın teori mahiyetindeki altyapısına gidersek +500 bölümdür belli olan bir olay.
Bu kurgu başka şeyler tartışılırken pek sunulmuyor ama bu sence tarafsız bir yorum mu oluyor o zaman :D Zoro'nun Kiku'dan farklı zarar vereceğini düşündüğümü söyledim zaten.Kiku gibi birisinin kestiği birisini o şekil kesebilmek büyük bir şey değil diyorum sadece.

Yonkou komutanı olarak cracker ile karşılaştırmıyorum bana kalırsa zoro luffynin tek yenemediği crackeri ozaman yenerdi tek başına.
Muhtemelen Zoro şuan zaten güçlü sadece gücünü görecez . poweruptan ziyade flashback olabilir ufaktan.

Katakuriden bir tık aşağı olur muhtemelen.
Luffyde katakuriden bir tık yüksek olur.

Fuji'nin olduğu yerde diyorum xd.Linlin'in veletliği için ilerde filo amirali bile olabilir diyorlar resmiyetten ziyade filo amirali>herkes gibi bir durum var yani.Sengoku>Garp bence değildi Garp da bunun istisnasıydı.Bana da GB'nin bekletilmesi en zayıfı çıkacağını düşündürtüyor.Yorum farklılığı :D Onu geçtim serideki konum olsun haki mantığı olsun Akainu'nun Kuzan ile beraber ayrılmasını net sağlıyor bence.Bu adamı 2 yıl öncekinden bile daha güçlü sunacak herhangi bir amiral hikaye bence bu adamın yanında.Doğmamış çocuğa don biçmek demişsin doğru da zaten mangaya göre yorumlarsak güç tartışması yapılamaz.Her şey çok muallakta.Benim Luffy için bunu düşünmemin sebebi sağ kol-amiral denklemini farklı düşünüyor olmam ve p.upların büyük olması.2 tane ileri hakiye sahip+g4 sahibi adam da amiral edebilsin bir zahmet yav.
Ben de aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum zaten. Yani alışa geldiğimiz şekilde işlemeye devam ederse seri. Luffy Amiral seviyesinde bir adam olacak. Tabiki bu Akainu kadar güçlü olacak anlamına gelmez ama Amiral ligine girmiş olacak.

Ancak her şeye rağmen Wano'daki karakter bolluğu+gelme ihtimali olan karakterleri düşününce Oda son ana kadar Kaido'yu tamamen bizimkilere düşürtmeme kartını elinde tutacak. Olaya bir amiral dahil olabilir, BM dahil olabilir veya Kid, Law, Zoro, Marco gibi karakterler açık oluşturmanın dışında Kaido'ya çok ciddi zararlar verebilirler. Hepsi Law'ın Dof'a verdiği zarar gibi zarar verse ve Kaido kendini iyileştiremese ben Luffy Amiral demeye zorlanırım açıkçası. O yüzden olayların nasıl gelişeceğini görmeyi bekliyorum : ))

Aynı şey Zoro içinde geçerli. Bakalım Kaido'ya ne kadar zarar verecek. Ya da bu kadar Kaido lafından sonra Oda ters köşe yapıp Zoro'yu King ile mi durduracak ve savaş sonuna kadar King ile mi dövüştürecek vs. Karakterler ne yapacak ve ne kadar etkili yapacak bunu açıkça görmek zor. Elbet tahminlerimiz veya çoğumuzun mutabık olduğu fikirler olabilir ama şimdiden bu seviyede demek zor çünkü bizimkiler dayak yedikçe, ölümüne zorlandıkça daha çok gelişiyorlar.

Bu kurgu başka şeyler tartışılırken pek sunulmuyor ama bu sence tarafsız bir yorum mu oluyor o zaman :D Zoro'nun Kiku'dan farklı zarar vereceğini düşündüğümü söyledim zaten.Kiku gibi birisinin kestiği birisini o şekil kesebilmek büyük bir şey değil diyorum sadece.
Mesela ne tartışılırken ?

Zoro Kaido'yu Oden'in kestiği gibi kesecek. En kotu ihtimalle. Zaten bu da Ashura, Denjiro, Sulong Inu ve Kinemon'un total saldırı gücünden daha büyük bir güç anlamına geliyor.

Mesela ne tartışılırken ?

Zoro Kaido'yu Oden'in kestiği gibi kesecek. En kotu ihtimalle. Zaten bu da Ashura, Denjiro, Sulong Inu ve Kinemon'un total saldırı gücünden daha büyük bir güç anlamına geliyor.
Valla en yakınında örnek vermek gerekirse Apoo'nun zurnaladığı bölümler.İşimize gelene okeyiz gelmedi mi kurgu diyoruz olmuyor bence.Zoro'nun eski yarayı yeniden açacağını düşünüyorum diyorum ben zaten.Herkes saydığın karakterlerden iyi saldırı gücüne sahip olduğuna hem fikirdir bence Zoro'nun.Bu bence yeni bir şey değil.Zoro zaten saldırı gücüyle ön plana çıkan birisi.Sulong İnu Sanji'den hızlıdır denmiyorsa Zoro'dan da iyi saldırı gücüne sahiptir denmez.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık