Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Sonunda Zoro'nun Geleceği Seviye

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    229
Kaido'ya ciddi hasar vererek Sulong Inu ve Neko'yu geçecek işte.King'i yenecek... En kötü yonkou sağ kolu seviyesi.

Luffy şu an Fuji ya da GB'yi indirir.Amiral oldu bile sıra yonkoda :D
Hadi Fuji neyse de GB daha gözükmedi bile yaf. Adam yeni denizci olmuş filo Amirali olacak hali yok ama diğer tüm amirallerden güçlü olmaması için bir sebep yok.

Luffy'e gelince Wano sonu Fuji'yi indirir mi? Belki. Kaido karşısındaki performansına bakacağız artık.

Geçti o devirler.Şu anki Luffy >herhangi bir yonko komutanı.
Ben o kadar emin değilim. Kata ve King neyse de Marco ve Beckmanla ortalama aynıdır gibi geliyor
Zoro Jack ile karşılaşsaydı Wano'daki nihai rakibi olurdu bence. Çünkü tam ona göre bir rakip. Quenn ise meyvesine sığınıyor ki meyveside otçul bir et yığını. Zoro Jack'i yener ama öyle pek mecali kalmazdı.
Jack işi artık geçti. Bir şekilde Queeni yensin sonra Kaidonun yanına çıksın. Çok fazla King bekleyen var ama ben Kingi yenip üstüne Kaidoyla savaşabileceğini düşünmüyorm.

Hadi Fuji neyse de GB daha gözükmedi bile yaf. Adam yeni denizci olmuş filo Amirali olacak hali yok ama diğer tüm amirallerden güçlü olmaması için bir sebep yok.

Luffy'e gelince Wano sonu Fuji'yi indirir mi? Belki. Kaido karşısındaki performansına bakacağız artık.
Gözükmesine gerek yok.Sabo ve yanındaki 3 kazma ile mumyalatmış adamları yav.Fuji'yu Akainu hariç diğer amirallerden güçlü görüyorum ben zaten.Şu anki Luffy çok güçlü 10,15 bölüm içerisinde anlaşılacak bu.

Ben o kadar emin değilim. Kata ve King neyse de Marco ve Beckmanla ortalama aynıdır gibi geliyor

Jack işi artık geçti. Bir şekilde Queeni yensin sonra Kaidonun yanına çıksın. Çok fazla King bekleyen var ama ben Kingi yenip üstüne Kaidoyla savaşabileceğini düşünmüyorm.
Marco ile King,Kata arasında koskoca 1 tane p.up fark mı vardır diyorsun ? Sağ kollardan hiçbirisi diğerinden bariz güçlü değildir.Shiryu hariç.

Enma'ya yapılan vurgu ve Zoro'nun sözleri vs derken Zoro'nun da Kaido'ya dalacağı hemen hemen kesin. Ama bence Zoro açısından King'le dövüşmesi onun için daha iyi olurdu. Direkt Yonkou sağ kolu seviyesi derdik. Ama Kaido'ya karşı savaşacak bu kadar adam varken bize net bir veri vermesi çok zor.

Quenn tarzından mıdır nedir Jack havası vermiyor. Zoro onu yener üstüne Kaido'ya karşı kritik bir yerde çıkıp bir iki ciddi saldırı girişiminde bulunacak enerjiyi bulur derim. Ama King.. Dediğin gibi ölümüne bir dövüş olmadan alması zor havası veriyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık