Niye duygularımız ile oynuyorsunuzki.

Apaci reyiz=ma gangryoungReyiz'in ismin bile unuttum. Reyiz'den kastım Ana karakter. Ama onun gibi başka bir reyiz olan Hoca'sının da ismini unuttum. Acayip karizmaydı be.:S
Bir gün One Piece'i de Luffy'i de unutacaksın... Hayat böyle böyle geçiyor işte.Reyiz'in ismin bile unuttum. Reyiz'den kastım Ana karakter. Ama onun gibi başka bir reyiz olan Hoca'sının da ismini unuttum. Acayip karizmaydı be.:S
One Piece'i ve özellikle Luffy'i kesinlikle unutmam. Kesinlikle ...Bir gün One Piece'i de Luffy'i de unutacaksın... Hayat böyle böyle geçiyor işte.
Büyük konuşma derim. Gün gelir uçan sallanan sandalyende uyuklarken mahallede uçar top oynayan çocukların p'lastik' topu çarpıp uykun böldüğünde aklına Luffy'i unuttuğun gelirse beni de anarsınOne Piece'i ve özellikle Luffy'i kesinlikle unutmam. Kesinlikle ...
@serimu
Hoca'nın ismini hemen hatırladım.Ama apaci reyiz'in ismi harbi silinmiş hafızamdan.:S
Korece isimler hatırlanacak gibi değil zatenReyiz'in ismin bile unuttum. Reyiz'den kastım Ana karakter. Ama onun gibi başka bir reyiz olan Hoca'sının da ismini unuttum. Acayip karizmaydı be.:S