Merak etme Rachel emecek.Ortalık karışık valla Baam'ın karşısına çıkarsa harbiden emcüklenebilir yalnız.Ama olmasın. Kallavan'ın güçten düşüp önemsiz hale gelmesini istemem.
Merak etme Rachel emecek.Ortalık karışık valla Baam'ın karşısına çıkarsa harbiden emcüklenebilir yalnız.Ama olmasın. Kallavan'ın güçten düşüp önemsiz hale gelmesini istemem.
B.k emsin şirret yaratık.Merak etme Rachel emecek.
Bu konuda dolanma ama kanka spoiler yersin, bi konu daha vardı oraya yaz aradaBaşladım seriye, akıyor valla sağlam seri![]()
Bu arc için Baam'a bu kadar power up yeter. Sömürmediği şey kalmadı.Işık ipliği Baam'ı nereye götürüyorsa bir obje veya güçlü bir insan olduğundan söz ediliyor. Şu an aile liderinin savaşa dahil olmasıyla dengeler çok bozuldu. Bir iki bölüme çok güçlü bir müttefik ya da Baam'a verilen büyük bir power up göreceğiz sanırım.. Ancak gönlüm şaşırtıcı bir müttefikten yana zira Baam power up alsa bile en fazla Kallavan'a denk olacaktır şu an için. Fug'un aktif olmayan adı sanı bilinmeyen bir avcısı var. Beklenmedik şekilde o çıkabilir diye düşünüyorum.
İlk bölümlerde yer verilmişti diye hatırlıyorum.Arkadaşlar tog'da her bölüm sonu ek bilgiler vardı. Onlar hangi bölüm sonlarındaydı?
Bu forumda biri onları çevirmişti. ToG kütüphane konusunda var hepsi.Arkadaşlar tog'da her bölüm sonu ek bilgiler vardı. Onlar hangi bölüm sonlarındaydı?
Da tam olarak hangi bölümlerde?İlk bölümlerde yer verilmişti diye hatırlıyorum.
Da tam olarak hangi bölümlerde?
Bir şeye bakmak için taradım. Ama gene de bilgileri bulamadım. Acaba baktığım kaynaktaki çeviride eklenmemiş mi farklı bölümler mi emin olamadım.