Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Işık ipliği Baam'ı nereye götürüyorsa bir obje veya güçlü bir insan olduğundan söz ediliyor. Şu an aile liderinin savaşa dahil olmasıyla dengeler çok bozuldu. Bir iki bölüme çok güçlü bir müttefik ya da Baam'a verilen büyük bir power up göreceğiz sanırım.. Ancak gönlüm şaşırtıcı bir müttefikten yana zira Baam power up alsa bile en fazla Kallavan'a denk olacaktır şu an için. Fug'un aktif olmayan adı sanı bilinmeyen bir avcısı var. Beklenmedik şekilde o çıkabilir diye düşünüyorum.

Işık ipliği Baam'ı nereye götürüyorsa bir obje veya güçlü bir insan olduğundan söz ediliyor. Şu an aile liderinin savaşa dahil olmasıyla dengeler çok bozuldu. Bir iki bölüme çok güçlü bir müttefik ya da Baam'a verilen büyük bir power up göreceğiz sanırım.. Ancak gönlüm şaşırtıcı bir müttefikten yana zira Baam power up alsa bile en fazla Kallavan'a denk olacaktır şu an için. Fug'un aktif olmayan adı sanı bilinmeyen bir avcısı var. Beklenmedik şekilde o çıkabilir diye düşünüyorum.
Bu arc için Baam'a bu kadar power up yeter. Sömürmediği şey kalmadı.

Da tam olarak hangi bölümlerde?

Bir şeye bakmak için taradım. Ama gene de bilgileri bulamadım. Acaba baktığım kaynaktaki çeviride eklenmemiş mi farklı bölümler mi emin olamadım.
Buraya bak, istersen bu konuya yaz, belki bilen ardır merak ettiğin şeyi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık