Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Yanlış hatırlamıyorsam serinin başlarında seviyecilerin bu denli güçlü olmasının nedeni kuleyi tırmanırken yöneticiler ile yaptığı anlaşmalar sonucu alınan güçler olarak anlatılmıştı. Kulenin neredeyse yarısı tırmanıldı hiç bu tarz bi anlaşma görmedik. Sui serinin başında bize anlatılan kulenin işleyiş süreçlerini pek göstermiyor bize varsa yoksa çok uzun arclar çiziyor buda biraz can sıkıyor artık

Yanlış hatırlamıyorsam serinin başlarında seviyecilerin bu denli güçlü olmasının nedeni kuleyi tırmanırken yöneticiler ile yaptığı anlaşmalar sonucu alınan güçler olarak anlatılmıştı.
Böyle bir şey hatırlamıyorum. "Seviyeciler çok güçlü zira kulenin en tepesine çıkmış kişiler" benzeri bir cümle vardı.

Baam bir şeyin mührünü kaldırıyor sanırım. Jinsung Ha da serbest bırakılmış. Yine boş bir geçiş bölümü gibi tabii ingilizcesine bir bakmak lazım.

Nerden hatırladığımı buldum https://mangadrop.app/read/tower-of-god/comic/b140-sezon-2-bolum-60-oku bu sayının sonunda sui notlarında bahsediyormuş
Kontrat yaptıkları doğru, hangi katlarda yaptıklarına değinilmedi ama. Mesela Zahard katında yaptıkları kontrat ölümsüzlük veriyor. Ha ailesinden bir kişi dışında herkes kabul etmiş. Karşılığında ne istediği de önemli. Mesela o katın kontrat bedeli bir üst kata çıkamamak olabilir. Baam ve ekibi olay bitince kontratı kabul etmez vs. Her katın kontratı yok gibi. İkinci katta shinsoo anlaşması yaptılar, her katta yapacaklar diye bekledik ama yok demek ki biri oymuş gibi gibi...

Baam bir şeyin mührünü kaldırıyor sanırım. Jinsung Ha da serbest bırakılmış. Yine boş bir geçiş bölümü gibi tabii ingilizcesine bir bakmak lazım.
Bu notları daha sonra siu sildi diye biliyorum, belki retcon yapmış olabilir.

Kontrat yaptıkları doğru, hangi katlarda yaptıklarına değinilmedi ama. Mesela Zahard katında yaptıkları kontrat ölümsüzlük veriyor. Ha ailesinden bir kişi dışında herkes kabul etmiş. Karşılığında ne istediği de önemli. Mesela o katın kontrat bedeli bir üst kata çıkamamak olabilir. Baam ve ekibi olay bitince kontratı kabul etmez vs. Her katın kontratı yok gibi. İkinci katta shinsoo anlaşması yaptılar, her katta yapacaklar diye bekledik ama yok demek ki biri oymuş gibi gibi...
Yukarıda dediğim gibi kontrat olayı kalkmıştır bence. Bir Zahard ve ekibininki devam etmektedir, bir de üst kata çıkıldığında kullanılacak shinsu miktarı için anlaşmaya varıyorlardır. Baam'ın anlaşma yapmasına gerek yok diye hatırlıyorum zira kuralsız olduğu için miktarı kendi belirliyor.
En üst katta elde edilen ölümsüzlük ise kontratla değil doğrudan elde ediliyor olmalı, zira Baam eğitimlerinden birinde yaşlı bir adamdan almıştı. Kuledeki en güçlü kurallılardan biri olarak geçiyordu adam. Seviyeci olup ölümsüzlük kazanmamak için kuleyi bir noktada tırmanmayı bırakmıştı.

Bu notları daha sonra siu sildi diye biliyorum, belki retcon yapmış olabilir.

Yukarıda dediğim gibi kontrat olayı kalkmıştır bence. Bir Zahard ve ekibininki devam etmektedir, bir de üst kata çıkıldığında kullanılacak shinsu miktarı için anlaşmaya varıyorlardır. Baam'ın anlaşma yapmasına gerek yok diye hatırlıyorum zira kuralsız olduğu için miktarı kendi belirliyor.
En üst katta elde edilen ölümsüzlük ise kontratla değil doğrudan elde ediliyor olmalı, zira Baam eğitimlerinden birinde yaşlı bir adamdan almıştı. Kuledeki en güçlü kurallılardan biri olarak geçiyordu adam. Seviyeci olup ölümsüzlük kazanmamak için kuleyi bir noktada tırmanmayı bırakmıştı.
Ha ailesindendi o. Tüm dövüş sanatlarını öğrenmeye merak salmıştı. Yüksek seviyeci gücündeydi ama ölümsüz olmadığı için güçten düşüyordu giderek. Ama ben teklifi reddetti diye hatırlıyorum. Hatta bence zamanında Baam'ın şerefsiz babası da reddedip yukarılara çıktı. İleride görünürse şaşırmam.

Ha ailesindendi o. Tüm dövüş sanatlarını öğrenmeye merak salmıştı. Yüksek seviyeci gücündeydi ama ölümsüz olmadığı için güçten düşüyordu giderek. Ama ben teklifi reddetti diye hatırlıyorum. Hatta bence zamanında Baam'ın şerefsiz babası da reddedip yukarılara çıktı. İleride görünürse şaşırmam.
V ile Arlen yukarıdaki katlara çıkmak istediler, fakat Zahard izin vermedi. Ondan sonra Zahard Arlen'e evlenme teklif ediyor, fakat V ile nişanlı olduğunu öğrenince V'yi öldürme amacına girişiyor... falan.
Ayrıca V seride gözüktü bence. 2. katta Rachel'ın kırmızı bir yaratık takım arkadaşı vardı. O yaratık daha sonra Yama'nın kafesinde ortaya çıkmıştı, FUG elçisinin yanında gelmişti. Yaratığa dikkat edersen bir dalga tutucuydu ve kuralsızlara ait olan siyah shinsu kullanıyordu. Ve saçına dikkat et aynı V gibi at kuyruğu yani bence V ölmedi. O yaratığa dönüştürüldü.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık