Hayır. Koramiral üstü rütbeler için aranan tek şart Haki kullanabilmek. Meyve yemesen de olur.Amirallerin meyve kullanıcıları olma zorunluluğu ile ilgili bir bilgi geçti mi? ben mi kaçırdım yoksa sadece söylenti mi? Eğer meyve yeme zorunluluğu varsa Garp'a rütbe teklif edilince teklif edilen rütbe amirallik değil miydi?
Soruldu. Sıradan bir kılıca benziyor. Bana göre de sıradan bir kılıçtır.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ancak Shanks'ın kılıcı özel bir kılıç mı? Ya da sıradan bir kılıç mı? Hiç bahsi geçti mi?
Yakın mesafede o kadar büyük bir saldırı yapamaz. Shanks yaptırmaz. Üstelik ne zaman düello yaptıklarını da bilmiyoruz. O zamandan beri daha da güçlenmiş olabilirler. Shusui'nin sağlamlığı övüldü. Kırılması çok zormuş.ben saf bir kılıç olduğunu düşünmüyorum. saf bir haki yükleyerek dünyanın en güçlü kesişini durdurabilmesi pek mümkün değil. jozu kadar sertleşmiyordur herhalde bu kılıç? mesela ryumanın kılıcı kırılmazlığı ile ünlüydü sanırım.
Oda'nın yarattığı bir şaka karakteri. Her sayıda bir köşeye çizer. Ödülü 3.333.333 Berry'dir. Kadın versiyonu da Pandawoman'dır.mangaya yeni basladim da ben okumaya abi pandaman nedir ?utandim sorarken .p
Belli bir mesafeden sonra hızını kontrol edemediği için.Smoker bu kizaru bazen direk ışınlanabiliyorda bazense niye Yata no Kagami kullanıyor?
Animecilerin uydurması. Gerçekte yaşanmadı yani.Wb vs Bbde wb deprem gücüyle vuruyor bb meyvesiyle engelliyor. Meyve gücünü engellemesini anlarimda wbnin yumrugunu nasıl etkisiz kılıyor? Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır sahneyi.