Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirallerin meyve kullanıcıları olma zorunluluğu ile ilgili bir bilgi geçti mi? ben mi kaçırdım yoksa sadece söylenti mi? Eğer meyve yeme zorunluluğu varsa Garp'a rütbe teklif edilince teklif edilen rütbe amirallik değil miydi?

Amirallerin meyve kullanıcıları olma zorunluluğu ile ilgili bir bilgi geçti mi? ben mi kaçırdım yoksa sadece söylenti mi? Eğer meyve yeme zorunluluğu varsa Garp'a rütbe teklif edilince teklif edilen rütbe amirallik değil miydi?
Hayır. Koramiral üstü rütbeler için aranan tek şart Haki kullanabilmek. Meyve yemesen de olur.

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ancak Shanks'ın kılıcı özel bir kılıç mı? Ya da sıradan bir kılıç mı? Hiç bahsi geçti mi?

ben saf bir kılıç olduğunu düşünmüyorum. saf bir haki yükleyerek dünyanın en güçlü kesişini durdurabilmesi pek mümkün değil. jozu kadar sertleşmiyordur herhalde bu kılıç? mesela ryumanın kılıcı kırılmazlığı ile ünlüydü sanırım.
Yakın mesafede o kadar büyük bir saldırı yapamaz. Shanks yaptırmaz. Üstelik ne zaman düello yaptıklarını da bilmiyoruz. O zamandan beri daha da güçlenmiş olabilirler. Shusui'nin sağlamlığı övüldü. Kırılması çok zormuş.

Wb vs Bbde wb deprem gücüyle vuruyor bb meyvesiyle engelliyor. Meyve gücünü engellemesini anlarimda wbnin yumrugunu nasıl etkisiz kılıyor? Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır sahneyi.

Smoker bu kizaru bazen direk ışınlanabiliyorda bazense niye Yata no Kagami kullanıyor?
Belli bir mesafeden sonra hızını kontrol edemediği için.

Wb vs Bbde wb deprem gücüyle vuruyor bb meyvesiyle engelliyor. Meyve gücünü engellemesini anlarimda wbnin yumrugunu nasıl etkisiz kılıyor? Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır sahneyi.
Animecilerin uydurması. Gerçekte yaşanmadı yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık