Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
smoker sitede bir ara manganın bölümleri 7 8 bölüm rarlanmış şekilde indirmek için hazır bir konu vardı aradım ama bulamadım onu yardımcı olabilir misin

smoker bir soruda sana deniz taşından yapılan bir kurşunun şeytan meyvesi kullanıcılarını etkilemesi sorulmuştu
sende bunun olmayacağını söylemiştin Z filmiyle bu bilginin yanlış olduğunu söyleyebilir miyiz?
Evet, söyleyebiliriz. Her ne kadar senaryo Oda'ya ait olmasa da, bazı kısımlara müdahale etmiş.

arkadasin sorusuna ithafen, bu kairoseki yi yapmak cok mu zor ? yani ne bileyim eger oyle birsey varsa mermi yapımı gibi versinler bütün donanmaya normal kursun yerine kullansinlar. Normal denizciler sopa unsuru olmaktan cikar belki bi nebze o zaman :)
O konuda yeterli bilgimiz yok. Yani "Niye yapmıyorlar?" sorusuna sağlıklı bir cevap vermek zor.

kuma herhangıbır logıa olan kısıyı ıstedıgı yere ısınlayabılırmı?

ısınlayabılırse buna kızaru veya akaınu dahılmı?
O tekniğine Haki eklenebiliyorsa, ışınlar. Buna da herkes dahildir.

slm Smoker sanırım karakter özelliklerini çevirme işine ara verdin talep yok diye bence güzel bir çalışmaydı eline sağlık bide bu film Z'nin karakterlerinin özelliklerini çevirecek misin. tşk.

bide bu "end point" hakkında net bir bilgi varmı. yok edilince nasıl bir etkisi olacakmış filmde tam anlatmışlar ama ing. iyi değil tam kavrayamadım.
Evet, boş vaktimde birkaç film karakteri çevirmeyi düşünüyorum.

Soruna gelecek olursak. Filmi izlemedim, ancak Wiki'de okuduklarımdan anladığıma göre o noktaları patlatarak Grand Line'ı komple magma ile doldurmayı düşünüyormuş.

543.bölüm dakika 6.50'lerdeki müziğin ismini öğrenebilir miyim acaba?
Lovecook Sanji'ye sor. Ben animeyi izlemiyorum.

smoker sitede bir ara manganın bölümleri 7 8 bölüm rarlanmış şekilde indirmek için hazır bir konu vardı aradım ama bulamadım onu yardımcı olabilir misin
http://www.korsanfan.com/forum/konu/12560-korsanfan-manga-calismalari

Kardeşim selamlar, hayırlı geceler...
Geçmiş yorumları okuyordum da Teach ile ilgili bir durumu merak ettim.

-Teach'e Logia olmasına rağmen normal bir şekilde vurabiliyorsun!
Bu durum gerçekten de böyle mi? Logia yapısına aykırı bir durum değil mi?
-Aokiji'nin Teach'i dondurabilmesi sorulmuş, tamam dondurduğu vakit kırılsa ölür de Teach için tek hızlı son bu olmasa gerek yani Akainu vursa ölür mü? Kizaru vursa ölür mü? Malum meyvenin verdiği zarar çok, yarardan çok zararı var gibi.
-Hal böyleyken Teach'in meyvesini ve kendisini nasıl yorumlarsın.
Vurulabilmesine karşılık muazzam güçler veriyor. Meyve gücü iptali, çekim gücü, meyve çalma ve belki de daha fazlası. Bu kadar şeyin üzerine bir de normal Logia türleri gibi olsaydı, abes kaçardı. Ölüm şeklinin de sıradan insanlardan farkı yok. Ayrıca meyvenin verdiği bir saldırı gücü de yok zaten. Kişinin fiziksel özellikleri daha çok ön plana çıkıyor. Fizik olarak tırtsan, bu meyve bir işine yaramaz yani.
Bana göre Yami Yami no Mi tüm türler içindeki en güçlü meyvedir, başkası ne düşünür bilemem. Serideki fiziksel güç oranlamalarına bakarsak, çok doğru bir kişiye gitmiş. Nadir adam o meyvenin hakkını verebilir Teach gibi.

Deli Paşa

Önceki sayfalarda yapay şeytan meyvesi yiyenlerin, ikinci bir normal şeytan meyvesi yiyebilme ihtimalinin olduğu söylenmiş. Yani, yapay meyve ve normal meyve arasında farklılıklar var. Bu durumda, yapay meyve yiyenlerin kariosekiden veya, deniz suyundan etkilenmemek gibi bir durum olabilir mi? Olabilir ise, denizlerin hakimi olmak adına Sakana Sakana no Mi Form Köpek Balığı gibi bir meyve verilmiş bir tayfa çok iyi olmaz mı? Balık Adamlar -denizlerin en üstün canlıları- gibi. Belki de hatta, Ejder meyvesi yapılabilmiş ise, deniz kralları da yapılabilir. :) Ama iş ilk sorumun cevabında saklı.

Bir de grammer sorusu, " ō " harfini nasıl yapıyoruz? " õ " yapabiliyorum ama klavyemde O'nun üstündeki çizgiye karşılık gelen bir simge yok. (Bilmeyenler için õ yu yapmak için altgr+ü ardından O'ya basmak yeterli. )

Önceki sayfalarda yapay şeytan meyvesi yiyenlerin, ikinci bir normal şeytan meyvesi yiyebilme ihtimalinin olduğu söylenmiş. Yani, yapay meyve ve normal meyve arasında farklılıklar var. Bu durumda, yapay meyve yiyenlerin kariosekiden veya, deniz suyundan etkilenmemek gibi bir durum olabilir mi? Olabilir ise, denizlerin hakimi olmak adına Sakana Sakana no Mi Form Köpek Balığı gibi bir meyve verilmiş bir tayfa çok iyi olmaz mı? Balık Adamlar -denizlerin en üstün canlıları- gibi. Belki de hatta, Ejder meyvesi yapılabilmiş ise, deniz kralları da yapılabilir. :) Ama iş ilk sorumun cevabında saklı.

Bir de grammer sorusu, " ō " harfini nasıl yapıyoruz? " õ " yapabiliyorum ama klavyemde O'nun üstündeki çizgiye karşılık gelen bir simge yok. (Bilmeyenler için õ yu yapmak için altgr+ü ardından O'ya basmak yeterli. )
Öncelikle Smile Meyveleri hakkında bildiklerimizi yazalım;

1. Hepsi Zoan türü.
2. Kullanıcı meyveyi yediği zaman tekrar insana dönüşemiyor veya tamamen meyvenin formuna giremiyor. Hibrit kalıyor.
3. Yiyecek kişi meyve sahibi ise, Smile'ın herhangi bir etkisi olmuyor.

Meyvelerin ruhu olduğu kesinleşmiş bir bilgi. İki meyve yenilememesinin sebebinin, meyve ruhlarının bedenin içinde dövüştüğünü ve bunun bedenin patlamasına yol açtığını düşünüyorum. Bu bağlamdan bakarsak Smile Meyveleri'nin ruhları olmadığını söylemek yanlış olmaz. Bunların normal Şeytan Meyvesi zayıflıklarına sahip olmamaları ihtimali olabilir, hatta bence o zayıflıklara sahip değildirler. Köpekbalığı meyvesinin bir işe yarayacağını sanmıyorum. Denizde üstün olsan bile, karada iş yapmaz. Arlong ve Hody örnekleri gün gibi ortada duruyor. Üstelik onlar normal insandan 10 kat daha güçlüler. Normal insan o meyveyi yese, belki onların gücüne bile ulaşamaz belki. Yalnız Momonosuke'nin yediği yapay meyve ile Smile Meyveleri arasında fark var. Vegapunk'ın yaptığı meyve de başarısız bir deneymiş, ancak başarısızlığının neyden kaynaklandığı henüz açıklanmadı.

O dediğin harf klavyeden yapılamıyor sanırım.

Deli Paşa

Hımm. Anladım. Teşekkürler. Köpek Balığı bir örnekti. Fisher Tiger ve Arlong tayfalarının denizdeki kabiliyetlerini gördük. Yani Deniz üstünlüğü sağlanırsa, deniz savaşlarında çok daha avantajlı duruma gelinebilir diye düşünmüştüm. Onlar kadar etkili olunamasa bile normal bir insandan daha etkili olacaklardır.

Hımm. Anladım. Teşekkürler. Köpek Balığı bir örnekti. Fisher Tiger ve Arlong tayfalarının denizdeki kabiliyetlerini gördük. Yani Deniz üstünlüğü sağlanırsa, deniz savaşlarında çok daha avantajlı duruma gelinebilir diye düşünmüştüm. Onlar kadar etkili olunamasa bile normal bir insandan daha etkili olacaklardır.
Zoro bir balıkadam olan Hody'ye suyun altında tek attı, Sanji ise nerdeyse bir balıkadamdan daha hızlı şekilde suyun içinde hareket edebiliyor. O yüzden o meyveler en fazla dandik korsanlar ve alt rütbe Denizciler üzerinde işe yarar.

Shiryuu hakkında bir bilgi var mi abi ? Sanki bulamadim sitede bakindim azcik da. Tesekkürler.

Edit: tamam buldum abi kusura bakma.

Abi ben bu yeniden doğan meyve olayını anlamadım gerçekten yeniden mi doğuyor yoksa bu salak meyveyi bizim Gazman yapmış olmasın ya da senin aklındaki ne gibi birşey varsa? Kesin orijinal mera mera mı o?
Açıklanan bilgiye göre, orijinal meyve. Meyvelerin geri geldiği kesin. Çünkü haklarında yazılmış bir kitap var, meyveler geri dönmüyor olsaydı, Teach Yami Yami no Mi'yi beklemezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık