Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismini hatırla yamadım kinemonun oğluda yapay şeytan meyvesi yemişti dönüşümde yapabiliyor(isteyerek olmasada)
Momonosuke'nin meyvesi Caesar'ın değil, Vegapunk'ın yaptığı bir meyveydi. Kullanılmayan bir odada, cam bölmede duruyordu. Yani SAD'da yapılan meyve ile o meyve bir değil. En dandik adamların adını bile hatırlamama rağmen böyle önemli bir ayrıntıyı unuttuğumu düşünmen tuhafıma gitti.

Smoker bildiğini elbette biliyorum yanlız ben sad üretilen şeytan meyvesi ile vegapunk un ürettiği seytan meyvesinin ikisinindende yapay şeytan meyvesi olarak birtutuyoruz sanmıştım haliyle sad biraz daha farklı tabi

Smoker bildiğini elbette biliyorum yanlız ben sad üretilen şeytan meyvesi ile vegapunk un ürettiği seytan meyvesinin ikisinindende yapay şeytan meyvesi olarak birtutuyoruz sanmıştım haliyle sad biraz daha farklı tabi
Yok, aynı değiller. Altta Kaido'nun ordusu var, dikkat edersen yarı insan-yarı hayvan görünümündeler. Momonosuke ise tam olarak dönüşüm yapabiliyor.

Smoker aklıma şöyle bişi geldi soru teknigi varya bildigimiz luffy g2 ile biraz daha hızlı oluyor diye biliyorum sorudan şimdi sorum bu luffy g2 halindeylen soru teknigini kullanabilirmi kullansa acayip bi hıza ulaşamaz mı ?

bıldıgın vegapunkun meyvesının cakması :ehe:

smoker hocam bır sorum olacaktı.

sımdı bu sahte meyvelerden yeme sınırı varmı?

vegapunkun meyvelerınde sadece donusum meyvelerımı var yoksa logıa falan varmıdır?
Vegapunk'ın meyvesi ile SAD meyveleri aynı değil. SAD meyveleri dönüşüm yapmaya izin vermiyor gördüğümüz kadarıyla. Muhtemelen yemenin sınırı vardır. Meyve türleri de nasıl olur bilemem.

Smoker aklıma şöyle bişi geldi soru teknigi varya bildigimiz luffy g2 ile biraz daha hızlı oluyor diye biliyorum sorudan şimdi sorum bu luffy g2 halindeylen soru teknigini kullanabilirmi kullansa acayip bi hıza ulaşamaz mı ?
Zaten Soru tekniğine benzer bir şey kullanıyor. İkisini aynı anda yapamaz.

bir dönemde bi şeytan meyvesinden başka olamıyor.peki bu zaman olayı nasıl.ne kadar zamanda bir geliyor ?
Bilmiyorum.

logıa formunda olanlar logıa ozellıgı kapatabılıyordu sanırım.kızaru adaya cıktıgı zaman farkında olmadan kafasına kursun yemıstı ve bırsey olmamıstı? orda logıa formundamıydı? veya logıa formunu kapatan bır kısıye kafasından kursun sıksan hayatını kaybedermı?
Evet, Logia formunda olmasa ölürdü.

smoker yeni amiralin logia olacagini dusunursek sence ne olabilir.
Logia olacağı kesin değil. Gökkuşağı meyvesi olabilir.

smoker nickimi değiştirdiğin için teşekkürler konuyu bulamadığım için burdan söyliyim dedim. Sorum da: Enies Lobby burdan esinlenilmiş olabilir mi ? http://onedio.com/haber/dunyanin-en-gorkemli-20-kale-hendegi-62191
Muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık