Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta Lawın Room içinde attığı Slash lar Smokeri Logia olduğu içinmi 2 ye ayıramadı yoksa Smoker Hakisi ile engelledimi ? Bide Law Smokerin kalbini Haki ilemi aldı yoksa Haki kullanmadan mı ? çok değişik bişi o teknik Logia olan Monetin kalbi o ince zarın içinde normal etten bi kalp halinde oluyor. CC nin kalbe çubuk sokuyor ama bu kalp te Logia değil mi ?
Smoker ikiye ayrılsa da geri birleşir, çünkü Logia meyvesinin özelliği o. Kalpleri Oda içine alıyor, o Oda'nın dışına da Haki ekliyor. Bir kere yükledi mi, Haki içinde kalıyor zaten. Logia değil yani.

Sence Dof ile Mihawk arasında bir iş ilişkisi olması mümkün mü şu bileklik olayı falan? Aynı bileklik Bluenoda da varmış yazarken baktım sence hepsi Dofun örgütünden olabilir mi sonuç olarak bu adam Crocoya el altımda çalış diyor.Bu durumda Mihawk ile ortak olması olası mıdır? Vede boyle bir durum olursa Mihawk Jack mi oluyor?

Sence Dof ile Mihawk arasında bir iş ilişkisi olması mümkün mü şu bileklik olayı falan? Aynı bileklik Bluenoda da varmış yazarken baktım sence hepsi Dofun örgütünden olabilir mi sonuç olarak bu adam Crocoya el altımda çalış diyor.Bu durumda Mihawk ile ortak olması olası mıdır? Vede boyle bir durum olursa Mihawk Jack mi oluyor?
@Smoker
bu soruya ek olarak kupa koltuğuna mihawk oturursa ne olur sence?

Sanmıyorum. Moda gibi bir şeydir muhtemelen.

Luffy'nin ödül sence kaça dayanır max -sence- ?
700 falan olur heralde.

@Smoker
bu soruya ek olarak kupa koltuğuna mihawk oturursa ne olur sence?
Bir şey olmaz. Dofly'nin eli daha güçlü hale gelir, o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık