Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki bu hasar alma sınırını nasıl düşünüyorsun ? yani diyelim marconun hasar sınırı 1000 kizarunun yasakani no magatama saldırısı 500 zarar veriyorsa 3.saldırıda zarar mı verir yoksa 1000i geçemediği için asla zarar veremez mi ?
Kademe kademe düşün. Sınırına yaklaştıkça, hasarı iyileştirme hızı düşüyor. Belirli bir seviyeye geldiği zaman, iyileştiremiyor. Marco'nun dayanma sınırı 1000 diyelim, bu durumda Kizaru'nu 500'lük saldırısı sınırın yarısı olur, bu da iyileşme hızını azaltır. Üstüne yapılacak saldırı hızı daha da düşürür. Basit mantık yani.

Demek istediğim hasar değildi. Yani gitse savaşlardan uzak bir yere yaşlandığında kendini kendi alevlerinde yaksa tekrar doğucak bi yeteneği var mı onu soruyordum yani :)
bu soru aklıma şunu getirdi bende bunu sorayım :D

chopper normalde geyik ama insan meyvesi yemiş
geyikler 35 sene civarı yaşıyor ve one piece evreninde insan ömrü 140 sene bu durumda chopper daha uzun mu yaşar ?

Demek istediğim hasar değildi. Yani gitse savaşlardan uzak bir yere yaşlandığında kendini kendi alevlerinde yaksa tekrar doğucak bi yeteneği var mı onu soruyordum yani :)
Hayır. Sadece yaraları iyileşiyor.

bu soru aklıma şunu getirdi bende bunu sorayım :D

chopper normalde geyik ama insan meyvesi yemiş
geyikler 35 sene civarı yaşıyor ve one piece evreninde insan ömrü 140 sene bu durumda chopper daha uzun mu yaşar ?
Yaşar. Chopper bir insanın tüm özelliklerine sahip.

usopp ateşli silah kullanmayacak mı? :D
Belli olmaz. Ancak kullanacağını sanmıyorum.

Torikonun 124 ten sonra çevirisi var mı acaba
Toriko'nun tüm çevirileri yapıldı. Editi devam ediyor. Bugün güncel verildi. Sitemizden indirebilirsin.

http://www.v-teammanga.com/

animede 12 Saijō Ō Wazamono"dan iki tanesi gösterildi doğru mu?mihawkın yorusu ve shodai kitetsu.Mihawkın kılıcıda lanetli mi?

animede 12 Saijō Ō Wazamono"dan iki tanesi gösterildi doğru mu?mihawkın yorusu ve shodai kitetsu.Mihawkın kılıcıda lanetli mi?
Evet. Shodai Kitetsu'nun adı geçti sadece. Söylenene göre sadece Kitetsu'nun yaptığı kılıçlar lanetli. Mihawk'ın kılıcı Kitetsu yapımı değil.

Bleach sorayım bide yeni başladım seninde izlemediğini biliyorum ama belki cevaplayabilirsin.

Bleach evreninde ölmek için kaç kere ölmek lazım ? 2 felan mı tam kavrayamadım çünkü dünyada ölüyosun bide soul society ölünce iş bitiyor mu :)
Shinigamiler yaşlanma evreleri kaç yıl yani normal insanın 10 yılı orda 1000 yıl felan mı oranlama olarak.?

Bleach sorayım bide yeni başladım seninde izlemediğini biliyorum ama belki cevaplayabilirsin.

Bleach evreninde ölmek için kaç kere ölmek lazım ? 2 felan mı tam kavrayamadım çünkü dünyada ölüyosun bide soul society ölünce iş bitiyor mu :)
Shinigamiler yaşlanma evreleri kaç yıl yani normal insanın 10 yılı orda 1000 yıl felan mı oranlama olarak.?
Bildiğim kadarıyla Soul Society'de ölünce tekrar dünyaya dönüyorsun. Yaşamanın sınırı da yok sanırım. Yamamoto 1000 yaşındaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık